Egyéb

Online rendezik meg a koronavírus miatt elmaradt San Diego Comic-Con-t!


Mégsem marad el teljesen a rendezvény!

A koronavírus-járvány miatti óvintézkedések gyanánt a legtöbb tömegrendezvényt vagy egy későbbi időpontra halasztották, vagy teljes egészében törölték. Sajnos hasonló sorsra jutott a szokásosan nyáron megrendezendő a geek kultúra Mekkájaként emlegetett San Diego Comic-Con is, a szervezők viszont most hivatalosan is megerősítették azt, amit eddig csak sejthettünk, így már biztosan nem maradunk teljesen esemény nélkül.

A San Diego Comicon és az Anime Expo is elmarad a járványhelyzet miatt!

Az 50 éve tartó sorozat tehát nem fog megszakadni és 2020-ban online stream formájában – természetesen mindenki számára ingyenesen – lesz keresendő, méghozzá Comic-Con Home néven.

Azt viszont még nem tudni, hogy melyik streaming platformot választják, ahogyan pontos időpont sincs kitűzve, hamarosan ezek is kiderülnek majd, egyébként pedig nem lennék meglepve, ha a bejelentés helyszínéül is szolgáló Youtube lenne a végső befutó. Jövőre természetesen szeretnék, ha már fizikai formájában is visszatérne a rendezvény, addig viszont kénytelenek leszünk az otthonunk kényelméből követni a legújabb bejelentéseket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva