R6

A védőknél szoros volt, a támadóknál sokkal kevésbé: Jäger, illetve Zofia olvasóink kedvence

ujsagiro - 4 éve Címkék: R6, szavazás, végeredmény,

Lássuk a végeredményt!

Pár napja feldobtuk a témát olvasóink körében, hogy ki a favorit támadó, illetve védő poszton.

Köszönjük mindenkinek a szavazatokat, lássuk a végeredményt!

A támadóknál viszonylag egyértelmű volt a végeredmény: a valóban sokrétű Zofia 231 szavazattal és 17%-kal első lett, őt követi az ACOG-ját ugyan elvesztő, de népszerűségét láthatóan kevésbé Ash 122 voksot bezsebelve (9%), a dobogó alsó fokára pedig Hibana állt fel pici lemaradással: 117 szavazat 8 százalékot jelentett neki.

A legkevésbé népszerű ötös nem túl meglepő: Blitz-Monty pajzsos operátor, Kali és Glaz sniperrel rendelkezik (mely tudjuk, hogy a one shot-headshot mechanika miatt nem valami jó), számomra egyedül Amaru meglepő, elvégre őt poénos játszani, de kétségkívül gyenge.

Védők terén már jóval szorosabb volt az eredmény, bár ha Jäger még hármas sebességű lenne, valószínű máshogy alakultak volna a dolgok. Azért így is első helyen végzett a német 143 szavazattal (11%), pici lemaradással (133 voks, 10%) Valkyrie jön, majd viszonylag nagyobb szünet (93 voks, 7%) következik Doc.

Az itteni alsó ötös számomra már jóval meglepőbb volt: noha Clash-nek bérelt helye van itt, illetve Goyo is érthető (az a pajzs csökkentés kifejezetten kellemetlen volt), illetve még Castle-t is lehet hova tenni (sok pályán elég haszontalan), de Wamai és Pulse helyezése szokatlanabb. Utóbbi kifejezetten érdekes eszközzel rendelkezik, és tudjuk, hogy a C4 milyen jól párosul a szenzorhoz, Wamai pedig stílusilag valamennyire hasonlít a legnépszerűbb Jägerhez – igaz, az ő helye változhat, most hogy azonos sebességűek.

Ígértem a 2 évvel ezelőtti szavazás alakulásának megmutatását: akkor Twitch volt a legpopulárisabb támadó, míg Caveira védő poszton – jó pár nerfen átestek azóta, így érthető pozíciójuk változása.

Majdnem 3000 szavazat: szoros csatában dőlt el, hogy ki a magyarok kedvenc operátora

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva