Gaming

A Bethesda egyik vezetője szerint ekkor fog megjelenni az The Elder Scrolls VI


Nem jó hírek a legendás sorozat rajongóinak...

Az kultikus Oblivion és Skyrim után jó időre visszavonulót fújt a The Elder Scrolls sorozat, és ugyan már két éve hivatalosan is tudni, hogy készül a következő etap, ennél többet egyáltalán nem tudni róla.

Most viszont a Bethesda marketingért felelős vezetője, Pete Hines törte meg az óriási csendet és árulta el, hogy nagyjából mikorra várhatjuk a legendás RPG következő fejezetét, a The Elder Scrolls VI-ot. 

Sokan nagyon nem fognak örülni a hírnek, de Hines az erre vonatkozó kérdésre válaszolva Twitteren elmondta, hogy jelenleg nem a The Elder Scrolls VI jelenti a prioritást, hanem a szintén fejlesztés alatt álló új címük, a Starfield.

“A Starfield után jön, de nem tudjuk, hogy az pontosan mikor is lesz. Szóval ha most kéne pontos infókat mondanom, nem pedig évekkel később, akkor el kell hogy szomorítsak mindenkit.”

Jó hír viszont, hogy a Starfield fejlesztése úgy tűnik hamarosan révbe ér, legalábbis erről árulkodnak a Bethesda legfrissebb álláshirdetései, amiben videó vágót, illetve gameplay programozót keresnek. Az is biztos, hogy a Starfield teljes mértékben egy következő generációs játék lesz, ezt ugye már a leleplezésekor elárulták, így vagy a lefújt E3 helyett tartott Summer Game Fest során leplezik le a megjelenési dátummal együtt, vagy a következő évben, de egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy egy-másfél éven belül megjelenhet.

Ez persze a legrosszabb hír a The Elder Scrolls rajongóknak, ugyanis számukra ezt azt jelenti, hogy a legjobb esetben is minimum három évre vagyunk a hatodik epizód megjelenésétől, ami még szomorúbb, mivel a legutóbbi egyébként zseniális Skyrim idestova 9 éve jelent meg…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva