Counter Strike

Így kell ezt srácok: Bejutott a Salamander a 40 000$-os liga rájátszásába!


Kövessétek magyar kommentárral a playoffot, és szurkoljunk együtt a Salamandernek!

Már a bejutás is nagy bravúrnak számított a HomeSweetHome kupa harmadik hetére, annak playoffja meg már csak hab volt a tortán. Minden hétre érkezik 14 meghívott csapat, hozzájuk kettő csatlakozik a nyílt kvalifikációról. A harmadik hétre a FATE-nek és a Salamandernek sikerült bejutnia olyan teamek mellé, mint a Complexity vagy a Hard Legion.

A mezőny tehát nagyon erős, ennek megfelelően a heti díjazás sem gyenge. Az első helyezett 30 000$, míg a második 10 000$-t tehet zsebre. Összesen 8 heti kupa lesz, ebből a Salamander bejutott a harmadikba, ami a múlt héten volt. Most a negyedik hétre már meghívást kapott a csapat az impresszív teljesítményük miatt, tegnap be is bizonyították, hogy van helyük a versenyen.

A rájátszás szombaton folytatódik, a csapatot pedig a szokásos helyen, a Metabro Twitch csatornáján követhetitek!

Az A csoportba osztották be a Salamandert az Ambush, a Hard Legion és a nagy német mumus ALTERNATE aTTaX mellé. A Salamander az első BO1-et 16:11-re nyerte az Ambush ellen, így mehetett a győztesek meccsére, ahol a Hard Legion várt rá.

Az oroszok azonban csúnyán ellátták a magyarok baját a győztesek BO3-as meccsén, a Salamander 2:0-ra kapott ki, a két pályán összesen 13 kört hozott. Azért Aaron lőtt egy olyat, hogy az állunkat még most is keressük:

A nap zárásaként jött a decider mérkőzés, ahol a Salamander és az Ambush között dőlt el a továbbjutást érő második hely sorsa. A három mapos küzdelem első pályája Overpass volt, a dánok választása. Itt nem remekeltek a mieink, összesen hat kört hoztak rajta.

Az Ambush-nak abszolút hazai pálya, mindenre IS számítottak. A legjobban talán ez a klip foglalja össze ezt a mapot:

Ezek után viszont már a Salamandernek kedvezett a map pool, jött Train majd Nuke, ahol lemosták a pályáról a dánokat. Olajozott módon ment a játék, ez a B támadás szemlélteti legjobban a maradék két pályát:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva