Call of Duty

Újabb intézkedések a csalók ellen: jön a kétfaktoros hitelesítés a PC-s Warzone-ba is!


Újabb állomás a csalók elleni harcban.

A Warzone megjelenése után az Activision és az Infinity Ward egyik, ha nem a legnagyobb problémájává lépett elő a csalók elleni küzdelem, ugyanis ahogyan a játékosszám, úgy a csalók száma is egyre csak növekszik. Ugyan nem olyan régen egy security frissítéssel érkeztek a játékba olyan funkciók, amikkel könnyebbé vált a csalók szűrése és tiltása, sajnos nem bizonyult elegendőnek.

Most az Activision bejelentette, hogy további intézkedések gyanánt a PC-s Warzone-ba is megérkezik a kétfaktoros azonosítás!

Az új biztonsági hitelesítés kizárólag a PC-s játékosokat érinti, ezen belül csak azokat, akik az ingyenes Warzone-nal rendelkeznek. Azokra tehát nem fog vonatkozni, akik az ingyenes kliensen keresztül jelentkeznek be a már megvásárolt Modern Warfare-ba, vagy fordítva. 

Ez a megoldás amellett, hogy biztonságosabbá teszi a profilunkat, könnyebbé is teszi a csalók azonosítását és végleges tiltását is, akik leginkább az ingyenes Warzone-on keresztül jelentkeznek be a játékba. A fejlesztők a legutóbbi közöld adatok szerint ezidáig 60 millió játékosra több, mint 70.000 csalót bannoltak ki, ami ezzel a megoldással – a tisztes játékosok legnagyobb örömére – még tovább nőhet. (Persze a legjobb megoldás az lenne, ha nem csalna senki.) A konzolos játékosok egyébként már a kezdetek óta rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Új tervvel állt elő az Infinity Ward a csalók megszűrésére!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva