BoardGame

Ahol saját halott harcosaidat kell feltámasztani, hogy legyenek zombijaid, hogy megöljék a rád támadó szörnyeket


Ezen a héten az egész napos és a pár perces programok kedvelői is találhatnak ízlésüknek megfelelőt a Kickstarter-ajánlóban.

Az Euthia: Torment of Resurrection nem elég, hogy három nagy sárkány, meg egy seregnyi mágikus szörnyeteg jelent meg Euthia földjén, ráadásul a semmiből, még egy hős sincs sehol, aki elkergetné a rémségeket. A polgárok jobb híján egy borzalmas procedúrával visszahozzák a halálból a harcosokat, akiket egyszer már kinyírtak a szörnyek. Nem tudjuk, mennyire jó ötlet-e ez, de a játékból majd biztos kiderül.

Itthon is jól futotta Kereskedők völgye és a folytatása is. Érdemes esélyt adni neki, a pakliépítés igazi különlegessége. Az állatpaklik variálásával tudjuk változtatni a játékstílust is, vannak állatok, melyek szerencsefaktort hoznak a játékba, vannak, melyek a többi játékossal tolnak ki, és vannak olyanok is, melyek az építkezést segítik. És semmi erőszak, nem a másik kicsinálása a cél, hanem hogy a piacon a mi árukészletünk legyen a legvonzóbb a vásárlók számára. Az új verzióban, a Dale of Merchants 3-ban már 27 ilyen éllatfajt kapunk különféle szkillekkel.

Lassan minden hétre jut majd egy vonatos játék, az e hetibe a Mini Express került. Készítői a 18XX játékok hangulatát akarták hozni, de az ezekre jellemző 3-6 órás játékidő alapos csökkentésével. Mindössze két akció van, vagy új vasútvonalat építhetünk, vagy részvényeket vehetünk. A pontokat a játék végén a megszerzett értékpapírokból kapjuk, a nagyobb befolyása több pontot ér.

Bővebben a Tarsasjatekok.com 20. heti Kickstarter-szemléjében.

 

Párosan szép az élet a heti Kickstarter-ajánlóban

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva