Call of Duty

Óriási a hiszti a csalóknál: beválni tűnik a kétfaktoros hitelesítés a Warzone-ban!


Újabb szakaszához érkezett a csalók ellen vívott háború.

Az Activision minden erejével – a hibák és – a csalók játékból való kigyomlálásán munkálkodik, legutóbb pedig sikeresen bevezette az egyik legörvendetesebb újítását, a Warzone ingyenes PC-s kliensén történő bejelentkezéshez mostantól elengedhetetlen kétfaktoros – SMS alapú – hitelesítést. Így ha bárki regisztrálna PC-n az ingyenes játékba, annak mától bizony meg kell adnia a valós telefonszámát, hogy a visszaigazoló kóddal azonosíthassák őt.

Újabb intézkedések a csalók ellen: jön a kétfaktoros hitelesítés a PC-s Warzone-ba is!

Ez azért is remek újítás, mert ha valakit ezentúl csaláson kapnak és shadowbannal/permabannal sújtanak, annak bizony a jövőben óriási költségekkel járna, hogy újra játszhasson a játékkal, mivel nem csak a teljes gépét és a profilját tiltják, hanem azt a telefont is, amit az azonosításhoz használt.

Nos, úgy tűnik ezzel a módszerrel kiegészítve a meglévőket már elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy teljesen kiborítsa a csalókat, akik most ellepték a saját fórumaikat a panaszkodó posztjaikkal, amikben szinte felháborodva írnak az esetről.

Kép: Reddit/aur0n

Egészen elképesztő, amit láthatunk, ugyanis a csaló játékos konkrétan teljesen érthetetlenül és felháborodva számol be az esetről, miszerint Ő tisztesen megvásárolta a csalást, ami észrevehetetlenséget ígért neki. Persze a lebukás elkerülhetetlen volt, ami következtében az Activision mindenről letiltotta, sőt, az összes hozzá köthető profilt is pillanatok alatt törölték.

Az eset a Reddit posztoló szerint nem egyedi, ugyanis a kétfaktoros azonosítás bevezetése óta szinte ellepték a fórumaikat a hasonló posztok. Ez alapján pedig jelenthetjük, beválni látszik a megoldás! 

De ne igyunk előre a medve bőrére, és gyorsan kopogjuk is le az asztalon! Volt már rá példa, hogy megtalálták a módját a rendszer kicselezésére és tény, hogy ezúttal sokkal nehezebb a dolguk sőt, még mindig nem lehetetlen. A fejlesztőknek – azon túl, hogy játékon kívül kell tartani a csalókat – a munkája még nem áll meg; gőzerővel dolgoznak a hibák javításán is, és bizony a hivatalos visszaigazolások alapján ahogyan a csalóktól is, hamarosan egy nagyobb részüktől elbúcsúzhatunk majd.

Ezeken a Warzone és Modern Warfare javításokon dolgoznak már, a következő frissítésekkel érkezhetnek is!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva