Valorant

Bindot véded Omennel? Ezzel a trükkel simán szert tehetsz 1-2 könnyű killre!


Ez a teleport trükk aranyat érhet.

Bő egy hónapja már, hogy játszható a Valorant (igaz, egyelőre még csak zárt bétában van, de így is hatalmast frissítést kaptunk nemrég), így természetes, hogy egyre több tipp kerül fel az internetre: mindenki szeretné a tudását egy szinttel feljebb emelni.

Mi is igyekszünk minél több ilyet megosztani, legutóbb a Viper mainek örülhettek:

Viper ultijával könnyebben nyerhetsz a Valorant egyik pályáján!

Ezúttal az Oment előszeretettel használóknak hoztunk el egy trükköt: pályánk Bind, méghozzá védekezésben. Lássuk a videót!

B pontról rotálunk egyből középre, ahol a teleport képességet használva a portál melletti doboz mellé kerülünk. Mivel az egész nagyon gyorsan megtörténik (1:45-ig nézzétek a videót), ráadásul csak hangja van, vizuális effektje nem (hang szempontból is csak a kiindulást hallhatja az ellenfél, azt nem, hogy hova érkezik), így simán össze lehet hozni ezáltal 1-1 killt.

Természetesen az első alkalom után ez legtöbbször nem működik, azonban maga a tény, hogy potenciálisan megjelenhet jobb oldalt Omen arra készteti az ellenfelet, hogy óvatosak és lassúak legyenek – arról nem is beszélve, hogy a bal oldali támadásra is kell figyelni, nem csak a doboz mögötti részre.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva