Hearthstone

Zuhanórepülésben: Illidan minden téren egyre rosszabbul teljesít, rég volt ilyen szűk a legfelsőbb Tier


Megnéztük a VS legújabb meta jelentését.

Elérkeztünk egy újabb hétnek a végéhez, mely azt jelenti, hogy ismételten elkészült a VS meta jelentése. Lássuk, hogy ezúttal hogyan alakultak az erőviszonyok az egy héttel ezelőtti felálláshoz képest!

A legnépszerűbb paklik

A dátum ugyan el van írva, de azt leszámítva minden tökélete a fenti táblázatban, mely azt mutatja, hogy az Enrage Warrior elkezdte kiszorítani a metából a Demon Huntert. Ugye pár hete még csak győzelmi ráta terén kezdett felemelkedni a koncepció, azóta népszerűségben is egyre jobb, mely most azt eredményezte, hogy nem kevesebb, mint 3 (!) százalékot esett a Demon Hunter népszerűsége. Ettől függetlenül még mindig magasan az Aggro variáns a leggyakoribb (18.18%), őt követi a Galakrond Rogue 12.13%-kal (majdnem két százalékot javítva az előző héthez képest), majd bár az Enrage Warrior előfordulási aránya is nőtt picit, mégis a közel 2 százalékot javuló Galakrond Priest a harmadik (7.28%).

Class népszerűség terén azonban Rexxar a harmadik, mely egyben a legszínesebb is: 3 versenyerős koncepciója is van!

A legjobb paklik

Nagyon rég volt már ilyen szűk a legfelsőbb tier: az Enrage Warrior egy hete még 54.56%-kal állt fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára, és noha picit romlott (azért ez elenyésző, tegyük hozzá), a többiek sokkal többet. Épp emiatt egyedül alkotja a tier 1-et, utána viszont “tömegnyomor” jön: az említett 3 Hunter deck, a népszerűségében kiemelkedő, győzelmi arányában már kevésbé Galakrond Rogue, a folyamatosan visszaeső Aggro Demon Hunter, valamint a játék egyik legdrágább paklija, a Highlander Mage áll.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Egyre több a piros matchup a Demon Hunter esetében: heteken keresztül egál volt a Face Hunter elleni meccs, azonban mióta sikerült megtalálni az ideális összeállítást, elmozdult Rexxar irányába a dolog. Nem meglepő ez: Illidannak igencsak kevés gyógyulási lehetősége van (az agresszív verzióban konkrétan csak a 2 Eye Beam), a Face Hunternél pedig nincs az életpontra veszélyesebb deck a játékban, így legtöbbször képes legyorsulni – arról nem is beszélve, hogy az Explosive Trap Illidan ellen az egyik legjobb lap, a lényeinek a nagy része maximum 2 életpontban él.

Ezt olvastad már?

Legyőzni, majd átállítani az oldalunkra: erről szólhat a legújabb adventure Aranna vezetésével

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva