Call of Duty

Rekordjelentés – Íme a legfrissebb Warzone Solo, Trio és Quad rekordok!


Óriási rekordok születtek az elmúlt hónapban!

Már többször számoltunk már be egészen elképesztőnek vélt kill rekordokkal, de mire hármat pislogunk jön is a következő. És persze a legtöbb Battle Royale játékban – úgy a Warzone-ban is – nem minden az ölések számáról szól, akadnak azért olyan csapatok, illetve egyéni játékosok, akik csak akkor elégedettek a teljesítményükkel, ha a lehető legtöbb killel sikerül lehozni egy adott meccset.

Quad

A legújabb Quad kill rekordot bizonyára nem döntik meg egyhamar (vagy ki tudja), ugyanis HusKerrs és csapata ismét belelendült a dolgokba, akik nem kevesebb mint 121!!! öléssel hozták le az egyik március 15-i meccsüket, megdöntve ezzel Zepackic csapatának 109-es csúcsát.

A szupercsapat HusKerrs mellett olyan óriási nevekből állt össze mint a világbajnok TeePee, a CoD Pro streamer DougisRaw és Symfuhny, akik egy egészen intenzív meccsel törték meg az előző rekordot. Mindezt úgy, hogy TeePee kontrollerrel játszott.

Trio

A háromfős csapatok világrekordját jelenleg egy francia youtuber trió tudhatja magáénak, akik még április végén állítottál fel az igen komoly 93 öléses kill rekordot. Játékuk gyors és agresszív, és HusKerrs csapatához hasonlóan szintén kontroller forgatók.

Solo

Határozottan a Solo rekordokat a legnehezebb megdönteni, de aki aktívan játszik, annak nem is kell ezt ecsetelni. A jelenlegi rekorder, Risible alig két hete állította fel a 39 öléses csúcsot; játéka a különösen gyors és agresszív, és ugyan a meccsen érték halál közeli helyzetek sőt, többször futott össze csalókkal is, de precíz és okos játékkal mindig nyertesen jött ki a párharcokból.

A rekordot PC-n játszva érte el, még a Stimulus Solo érkezése előtt.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva