BoardGame

Soha ne csempéssz mobilt börtönbe társasjátékdobozban


Pláne ne egy dobozban kilencet!

Érdemes bekövetni a rendőrség Instagramját, simán előfordulnak vicces, meg érdekes és tanulságos kontentek is, a hazai bűnüldözés kis színesei ezek, melyeknek fontos részét képezik az elképesztően béna, pitibűnözős próbálkozások. De olykor a büntetés-végrehajtás is tud jókat mutatni.

A felvételen egy trükkös(nek szánt) Gazdálkodj okosan!-t szednek szét kesztyűs kézzel, melyet egy vagy több rabnak küldtek be a börtönbe. Hamar kiderül, hogy egy darab társasjáték-alkatrész sincs benne, hanem a doboz dupla alja nem kevesebb mint 9 mobiltelefont rejt, nyolc butát és egy okosat.

Írják a videónál, hogy telefont próbálnak a leggyakrabban becsempészni, idén már 438-at találtak. Nehéz elképzelni ennél a mostani próbálkozásnál bénábbat, ha arra gondolunk, hogy 9 telefonnak, pláne ebből 8 butának mekkora súlya van, mennyivel nagyobb, mint társasjátéknak (kivéve a tízkilós Homályrév).

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gazdálkodj okosan társasjátékban rejtőztek a mobilok A tiltott tárgyakat egy „Gazdálkodj okosan” társasjátékban próbálták bejuttatni, de a fővárosi kollégák által végrehajtott átvizsgálás során hamar kiderült, hogy nem dobókockát és bábukat tartalmaz a doboz, amelyet a fogvatartott kapcsolattartója postai úton küldött el a börtönbe. A biztonsági intézkedéseknek köszönhetően egyre hatékonyabban tudja a büntetés-végrehajtási szervezet kiszűrni azokat a tiltott tárgyakat, amelyeket a hozzátartozók próbálnak kifinomult módszerekkel bejuttatni a bv. intézetek falain belülre. A leggyakrabban becsempészni kívánt tiltott eszközök közé még mindig a minimobilok tartoznak. A folyamatos ellenőrzések eredményeként idén már 438 darab tiltott mobiltelefon találtak kollégáink a hazai börtönökben. #hungarianprisonservice #büntetésvégrehajtás #biztonság #mobiltelefon

Hungarian Prison Service (@hungarianprison) által megosztott bejegyzés,

 

 

Zombik az iskolában!

Zárd be az iskolát, nehogy kiszabaduljanak az ott nevelt zombik!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva