Egyéb

Eredeti zenékkel és crossplay-el, mikrotranzakció nélkül jelenik meg a Tony Hawk’s Pro Skater 1-2 Remastered!


Alig várjuk, hogy végre megjelenjen!

Az utóbbi időben egyre nagyobb divatja lett a klasszikus címek újrakeverésének, és ugyan érkeztek meglepő remasterelt játékok, arra azért álmunkban sem számíthattunk, hogy az Activision a legendás Tony Hawk szériát is leporolja majd.

Porold le a régi gördeszkádat: Jön a Tony Hawk’s Pro Skater felújított változata!

Pedig mondhatni időszerű volt előrukkolni egy hasonlóval, mivel a legutóbbi deszkás alkotások java része egészen kiábrándítóan szerepelt. Örülünk hát a régi deszka kipolírozásának, aminek részleteiről egyre többet tudunk meg.

A játékot gondozó csapat, a Vicarious Visions vezető fejlesztője, Jen Oneal a GameSpot-nak árulta el, hogy a megjelenéskor egy teljesen komplett csomagot kapunk majd, ami magába foglalja mindkét epizód összes tartalmát. 

Természetesen – az eredetivel megegyezően – lesznek olyan kontentek, amiket játékkal fogunk tudni feloldani, de semmiképpen sem lesz benne mikrotranzakció. 

Ez igen örvendetes, de egyben szomorú is, hogy manapság pozitívumként kiemelendő egy megjelenés előtt. Persze gyorsan kiegészítette azzal, hogy ez nem azt jelenti, hogy a jövőben nem fognak fizetős plusz tartalmak érkezni.

Időközben az eredetik zseniális muzsikái is előkerültek, amiket akár már Spotify-on rongyosra is hallgathatunk!

(Dead Kennedys, Bad Religion, Goldfinger, Rage Against the Machine, Papa Roach, Millencoin, hihetetlen, hogy ismét ollie közben hallgathatjuk őket!)

A jó hírek viszont nem értek véget, ugyanis Oneal szót ejtett a crossplay-ről is, amiről egyelőre csak annyit tudni, hogy biztosan lesz, a részleteket viszont később fogunk majd megtudni.

A játék szeptember 4-én jelenik meg Xbox One-ra, Playstation 4-re és PC-re, viszont ez utóbbit kizárólag az Epic Games Store-ból vásárolhatjuk majd meg.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva