Counter Strike

Komoly rájátszás következik, sajnos a Salamander nélkül – BLAST Rising 2020


Megtaláltuk a programod a következő estékre!

Két hete kezdődött a BLAST Rising, melyre óriási meglepetésként a Salamander is meghívást kapott. Nagyon kemény csoportba kerültek a magyarok, sajnos a továbbjutás nem jött össze nekik, harmadikként végeztek a csoportjukban. Már önmagában hatalmas siker volt ilyen körülmények között játszani látni a srácokat, ez mutatja, hogy milyen meredeken ível felfele a karrierjük.

Ebben sajnos ennyi volt: csoportharmadikként esett ki a Salamander a BLAST Risingról

A csoportköröknek és a visszavágóknak azonban vége, ma este 17:00-tól elrajtol a verseny playoffja, ahol 8 csapat esik egymásnak. A mérkőzéseket élőben követhetitek a metabro twitch csatornáján! A mai nap folyamán az Endpoint-AVEZ és a Nordavind-FATE összecsapásokat közvetítjük nektek, holnap pedig a Japaleno-HAVU, illetve a Heretics ALTERNATE aTTaX találkozóját izgulhatjátok végig velünk.

Csütörtökön szintén 17:00-tól kezdődnek az elődöntők, pénteken pedig 18:00-tól kezdődik a döntő. Ahhoz, hogy valaki pénzt is nyerjen a versenyen, meg kell nyerni a negyeddöntőt is, csupán az első négy részesül pénzjutalomban. Így viszont búsás összegeket tehetnek zsebre a játékosok, az első helyezett 17 300$-t nyer. Íme az ágrajz:

A bracket | hltv.org

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva