Egyéb

Révbe ért a The Boys második évada, hamarosan már nézhetjük!


Hamarosan folytatódik a zseniális felnőtt szuperhős történet!

A The Boys első évadának elkészültéig nehezen hittük, hogy egy ilyen brutálisan nyers, véres, ámde őszinte és életszagú képregényből valaha is készülhet élőszereplős adaptáció, azt viszont már végképp nem, hogy az óriási népszerűségnek örvendő családbarát Marvel produkciók árnyékában sikeres is lehet.

De a The Boys jött, látott és győzött; bebizonyította, hogy a felnőtt szuperhősös tartalmakra is bőven van igény, és persze közel sem érhet el akkora sikereket mint egy családi Marvel mozi, legnagyobb örömünkre mégis komolyan rácáfolt az előzetes várakozásokra. 

Az első évad a várakozással töltött időnek köszönhetően ugyan távolinak hathat, még egy év sem telt el Billie Butcher szedett vedett hősgyilkos társaságának kalandjai óta, a folytatáson pedig azóta is komoly erőkkel dolgoznak. Szerencse, hogy a forgatások még a lezárások és a karantén elrendelése előtt véget értek, így a stáb zavartalanul otthonról végezhette az utómunkálatokat, és ugyan a tervezettnél jócskán elhúzódott, már az utolsó simításokat végzik rajta.

Ezt maga a sorozat készítője, Eric Kripke oszotta meg Twitteren, aki mindenkit biztosított arról, hogy a második évad hamarosan valóban megérkezik.

Az óriási fordulattal véget érő történtet tehát hamarosan tényleg folytatódik, addig viszont – frissítés gyanánt – érdemes lehet újra elővenni a zseniális első szezont.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva