Call of Duty

Kinyíltak a bunkerek, amit bent találtak sokaknak nagyon ismerős lehet!


Az Apex Legends-ből egyre többet merítenek a konkurenciák...

A mai – igen méretes – frissítéssel egészen sok újdonság és javítás érkezett a Warzone-ba, viszont a játékosokat már hetek óta foglalkoztató rejtélyre is fény derült.

Óriási mennyiségű tartalom és javítás érkezett! – Befutott a legújabb title-playlist update!

A mai naptól fogva azok, akik megszerzik a titokzatos belépőkártyát (amit lootként találhatunk meg), akkor belépést nyerhetünk vele a számos konteónak alapot adó eddig zárva lévő bunkerekbe, ahol sokak számára ismerős dolgokkal találkozhatunk.

A bunkerbe belépve ugyanis elképesztő mennyiségű és minőségű lootra tehetünk szert, ami bizony nem kicsit lehet ismerős az Apex Legends-ben is ismerős játékosoknak. Ott ugyanis már pár szezon óta a játék része a vault rendszer, ami tulajdonképpen pontosan ugyan az mint a Warzone-ban ma debütált megoldás, vagyis egy ritka belépőkártyát megszerezve belépést nyerhetünk a legjobb tárgyakat rejtő széfbe-szobába, ez esetben bunkerbe.

Ez persze a Warzone játékosokat zavarhatja a legkevésbé, azt viszont érdemes tudni, hogy az Apex Legends fejlesztői, tehát a Respawn Entertainment munkatársai voltak az Infinity Ward alapemberei és alapítói is, akik amellett, hogy a legkultikusabb Call of Duty epizódokat szállították (CoD 2, Modern Warfare, MW 2), ők indították útjára a szériát a 2003-as első résszel sőt, ők voltak azok is, akik 2002-ben még 2015 névvel elkészítették a Medal of Honor: Allied Assault-ot. 

Ezért joggal gondolhatjuk, hogy a Fortnite mellett immáron a Warzone is sokat meríthet majd a konkurenciának számító Apex-ből, amik persze ha jól sikerülnek a játékosok csak örülhetnek neki.

Emellett a leakerek több fajta belépőkártyát találtak a játék kódjaiban, így számíthatunk még egyéb meglepetésekre is.

Bejelentették: komoly változások lesznek a Warzone pályájában és új operátorokat is kapunk!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva