Hearthstone

Bekerült a Golden Classic Bundle: megéri megvenni? Ez a rövid matek választ ad!

ujsagiro - 4 éve Címkék: bundle, hearthstone, hs, tipp,

Röviden: igen.

Nagyjából egy hete szivárgott ki, hogy érkezhet az arany bundle a játékba – akkor még az volt a nagy kérdés, hogy mennyibe kerülhet.

Kiszivárgott arany bundle, júniusi hátlap és kijavított hiba: ezek még az új frissítés hozadékai

Nos tegnap este óta elérhető a shopban az ajánlat:

15 dollár (nálunk euró) az ára annak, hogy 6×5 fixen arany lapot kibonthassunk – no de megéri? Nos szerencsére az egyik kommentelő kiszámolta!

Röviden: átlagosan 2353 dustnyi értéket tudunk bontani a paklikból (ugye a legrosszabb eset az 1800, 1 arany rare 100, 4 arany common 200 és ezt megszorozva hattal). Ha azt nézzük, hogy 20 dollárba (nekünk euróba) kerül 15 pakli, melyből átlagosan 1500 dustra lehet számítani, (bár ez utóbbi matekja picit furcsa, de biztosan nem alá lő), akkor elmondhatjuk, hogy megéri behúzni. Persze nagyban függ attól is, hogy valakinek a lapok, vagy a dust kell, hisz ha előbbi, akkor nyilvánvalóan nem éri meg – ha utóbbi, akkor viszont kár arra várni, hogy pont az 1-2 hiányzót bontsa ki valaki.

Hozzátéve azt, hogy classic lapokról beszélünk (amiből nagyrészt inkább csak az új játékosoknak vannak komoly hiányai), legtöbbünknek tehát megéri megvenni a bundle-t.

Fontos még megjegyezni, hogy (a kommentek alapján, ahol a Blizzardra hivatkoznak) nem garantál az első 10 pakk legendary-t, viszont külön pity timere van, tehát nem befolyásolja az, hogy milyen rég bontottunk sima pakkból legendary kárytát.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva