Valorant

BRÉKING: Június elejétől már bárki játszhat a Valoranttal!


A Riot Games csapata előrébb hozta a premiert.

Pontosan április 7. óta érhető el a Valorant zárt bétája, ami rövid idő alatt lett elképesztően népszerű a játékosok körében, ám most is sokan vannak olyanok, akik eddig még nem próbálhatták ki a Riot lövöldéjét. Őket nyugtathatta a csapat korábbi ígérete, miszerint nyár végén fog megérkezni a teljes verzió, de most kiderült, hogy hónapok helyett már csak pár napot kell várni a megjelenésére.

Ezt a játék executive producere, Anna Donlon és rendezője, Joe Ziegler jelentette be egy jó hangulatú, ám rendkívül rövid videóban, amiben elmondták, hogy június 2-án már megjelenik a Valorant teljes verziója. Szerencsére egy hosszabb blogbejegyzést is szenteltek a nagyszerű hírnek, amiben kifejtették, hogy szerintük a zárt bétában szerzett tapasztalatok rengeteget hozzátesznek ahhoz, hogy egy újabb közös fejezetet nyithassanak a játékosokkal, ami évekig, vagy akár évtizedekig is eltarthat.

A jövőben pedig mindenkit arra kérnek, hogy meglátásaikkal segítsék a Valorant csapatának munkáját, miközben ők továbbra is azon fognak dolgozni, hogy a lehető legkevesebb csalóval találkozhassunk és emellett újabb játékmódok, ügynökök és pályák is színesíthessék a bétából már jól ismert repertoárt.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva