Gaming

Az egyik legnehezebb pálya jön: Daytonában folytatódik a Nemzeti Sim Liga a harmadik fordulóval


Rövid kedvcsinálónkat olvashatjátok.

Pár napja olvashattatok a Nemzeti Sim Liga 2. fordulójának összefoglalójáról már:

Tóth Dávid nagy napja: megállíthatatlanul húzta be mindkét versenyt!

Akkor úgy búcsúztunk el, hogy pár nap és jön a folytatás, ma ennek a beharangozóját olvashatjátok – lássuk mi vár ránk!

Lámpákat fel, irány Daytona!

Alkonyatban fejeződött be az atlantai futam, így stílusosan egy éjszakai futam kerül megrendezésre a szombati nap. A pilóták kedd-csütörtök között kvalifikálhatták magukat a hétvége további programjára. Nem a hagyományos ovál pályán fog versenyezni a mezőny, hanem a kanyarokkal tűzdelt aszfaltcsíkon a ROAD részén, amit itt egy BMW M8 GTE volánja mögött meg is nézhettek, pár jó tanáccsal kiegészítve, ha kedvet kaptok az iRacinghez.

Sinka Dániel, – akinek a bajnokságban elért helyezései közel sem véletlenek, tekintve hogy pár évvel ezelőtt ő képviselhette hazánkat a Nissan GT Academy  kezdeményezésén – az alábbiakat osztotta meg velünk:

“A pálya legnehezebb része az oválon található sikán. Az oválon a szélárnyék körönként 5-7 tized előnyt jelenthet, ezért a futamon és időmérőn is fontos lesz jó pozícióba kerülni. Az autó beállítás nem  egyszerű, mert a pálya középső Road részén szűk kanyargós rész található, ahol stabil nagy leszorítóerőt igénylő beállítás szükséges, viszont így az oválon kisebb a végsebesség.”

Egy rövid betekintést nyerhettek ebben a videóban a pályába:

A bejutottakat pedig ide kattintva pörgethetitek végig.

Italokat bekészíteni, 280 km/h végsebességet, izzó féktárcsákat és hatalmas előzéseket garantáltan látni fogtok, találkozunk szombaton a TRP Hungary csatornáján!

Jáger Norbert

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva