Call of Duty

Nagy hűhó semmiért – A leakereknek hála azért kaptunk is valamit!


Vajon mi az igazság?

Egészen elképesztő mekkora mértékeket öltöttek az elmúlt napokban a találgatások a következő Call of Duty epizódról és/vagy annak Warzone-nal való kapcsolatáról. Nagy esély van ugyanis arra, hogy a közelgő negyedik szezon mellett a – Vietnam után – Cold War-ként emlegetett következő Black Ops részt is itt vezetik majd fel.

A frissítéssel elképesztő mennyiségű, egyre mélyülő utalások kerültek elő, május 20-án késő este pedig az Activision is megtörte a csendet a CoD applikációban küldött képes értesítővel, amiben egy titokzatos eseményre hívták fel a játékosok figyelmét. Időpontot, helyszínt ugyan nem kaptunk, világszerte minden rajongó készen állt a nagy eventre (voltak akik minden ugráskor a Dam mellé érkeztek és semmi mást nem csináltak csak vártak), de nem történt semmi.

Igaz, az este folyamán kaptunk egy alig 1 perces rövid teasert a közelgő Season 4-ről, amiben megtudtuk, hogy a Modern Warfare két visszatérő gonosza – Khaled Al-Asad és Victor Zakhaev – valami nagyban mesterkedik, aminek köze van a 11-es bunkerben talált atomtöltethez, illetve nagy eséllyel Captain Price is érkezik majd mint operátor. A nap megmentői most viszont a leakerek voltak, akik nem hagyták, hogy eseménytelenül menjen le a nap…

Érkezett egy rövid teaser videó – Egyre közelebb vagyunk a titokzatos eseményhez!

Ők ugyanis nem egy rövid teaserrel álltak elő, hanem beszédes képeket is találtak a fájlok között.

Az első körben a Warzone különböző helyszíneit láthatjuk, amiken még a nem túl sasszeműek is felfedezhetnek kis sárga jelölő pöttyöket. Azt még nem tudni, hogy pontosan mit jelölnek, abban biztosak lehetünk, hogyha lesz még event a szezonváltáskor, akkor ezek a helyszínek hangsúlyosak is lehetnek.

Ezután a sztoriról még többet eláruló cetlikre és papírokra bukkantak, amik akár a játékra is komoly hatást gyakorló eseményeket vetítenek előre(?):

Az óriási hypot keltett esemény tehát elmaradt, de azért így sem telt az este “eseménytelenül”. És ugyan előfordulhat, hogy az Activision most egy kicsit túltolta a misztikusságot, a játékosok érdeklődése egyáltalán nem csökkent ezek után sem.

A Season 4 és a következő CoD bejelentése már a nyakunkon van, a fenti nyomok alapján pedig könnyen lehet, hogy már a megfejtés is megszületett páraknál.

Azért azt is érdemes lehet megemlíteni, hogy az Infinity Ward részéről ezek lehetnek akár szándékos félrevezetések is, ugyanis a Hidegháborús időszak hírhedt volt az elképesztő mennyiségű összeesküvés-elméletről, amit az emberek nagyjából hasonló alapokra helyezve gyártottak maguknak és terjesztették. Véleményem szerint zseniális húzás volna részükről, elvégre pont így lehetne hatásosan felvezetni ezt a történelmi érát.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva