Counter Strike

Két szoros map után alázott a HAVU, behúzták a BLAST Risingot


Az Endpoint elfogyott a harmadik mapra.

Tegnap este ment le a BLAST Rising döntője, ahol az Endpoint és a HAVU estek egymásnak. Az első mapon nagyon belendült az Endpoint, saját választásukon 11:4-re megnyerték az első félidőt. A HAVU azonban nem hagyta magát, terrorban 15:8-ról visszajöttek hosszabbításra, ám ott elfogyott a szufla, végül 19:17-re az Endpoint nyerte a pályát. CRUC1AL keményeket hozott:

Majd jött Train, amit előzetesen mindenki elkönyvelt egy könnyű finn győzelemnek. Ám a valóság nem ezt hozta, a kezdeti lendülete alábbhagyott a HAVU-nak, az Endpoint 10:5-re hozta a félidőt. A HAVU szemszögéből a nagy baj akkor jött, amikor az Endpoint lehozta a terror iskolaköröket, így 13:5-ről kellett visszajönni a finneknek. Csodával határos módon ezt abszolválták is, ehhez kellett ZOREE világot megváltó AWP-s játéka is. 16:14-re megnyerték a saját pickjüket.

 

Innen robogtunk tovább Dust2-re, ahol egy hasonlóan izgalmas harmadik pályát vártunk. Ehelyett a HAVU lemosta az Endpointot a mapról, 16:3-ra nyerték meg a mapot a finnek, ezzel pedig megszerezték a BLAST Rising első helyét.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva