Counter Strike

BREAKING: Aaront kirúgták a Salamanderből!


Köpni-nyelni nem tudunk.

Cikkünket folyamatosan frissítjük!

Percekkel ezelőtt került ki a Salamander és Homoki “Aaron” Áron közösségi médiás felületeire, hogy Aaron többé nem a csapat tagja. Semmilyen infót nem közöltek mellé, Aaron tweetjében új csapatot keres már, illetve leírja a helyzetet. Flashie, a coach fog helyette játszani.

A játékos a bejelentésében az alábbiakat írja:

“- Az ok, illetve miért gondolom unfairnek:

Azzal az indokkal rúgtak ki a Salamandertől, hogy túl sok rossz döntést hozok, ami elrontja a játékunkat. Ez nem idegesített fel, hiszen mindenki hozhat rossz döntéseket, viszont ez fixálható. Főleg, ha a csapattársaid segítenek, és elmondják a problémájukat. A két kezemen meg tudom számolni, hányszor próbáltak meg a “társaim” segíteni nekem, írtak privátban vagy leültek velem beszélni a problémákról. A múltban amikor gondok voltak, leültünk együtt hatan és megbeszéltük a dolgokat, akár minden nap. Próbáltunk megoldást javasolni, ilyenek…

Amikor a tudtomra adták a döntést, azt válaszoltam, hogy soha nem segítettek nekem, még akkor sem ha kértem. Soha nem gondoltam, hogy bajuk van velem, minden csapattársamra hallgatnék ha valamit mondani akarnának nekem. A válaszuk az volt: Ez valószínűleg azért van ,mert nem vagyok ott TS-en a praccok után 2-3 órákat dumálni a jó kapcsolatok kialakítása végett. De könyörgöm, ezen a szinten már a munka része, hogy segíted a társaidat, még akkor is, ha nem igazán vagytok a legjobb kapcsolatban. Azt hiszem, hogy a tier1-es játékosok sem beszélgetnek egymással minden nap, minden egyes órában. Az igazat megvallva próbáltam jó kapcsolatot kialakítani mindenkivel a csapatban, pl. ott voltam TS-en 1 órával a praccok előtt, heti 2-3-szor pugoztunk és ott voltam TS-en.

 

A csapatnak a mostani héten nem igazán jött össze a játék, de a csapat karrierje igencsak felszállóban van. A teljesítményük folyamatosan javul, bár Aaron személyes teljesítménye az utóbbi időben nem volt a legjobb a hltv-s számok alapján.

Annak fényében különösen érdekes a történet, hogy Aaron testvére a csapat tulajdonosa, Homoki Máté. Értetlenül állunk az eset előtt.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva