Valorant

Így fog változni a Vanguard, mire megjelenik a Valorant teljes változata!


A jövőben még kevesebb csalóval találkozhatunk.

Kár lenne tagadni, hogy a Riot Games csapata már most hatalmas sikert ért el legújabb játékával, ugyanis – többek közt – a zárt béta alatt volt olyan időszak, amikor világszerte 3 millió játékos pörgette egyszerre a Valorantot. A készítők viszont hideget és meleget is kaptak a csalások ellen kitalált rendszerük, a Vanguard miatt, amin útközben ugyan rengeteget javítottak, de a június másodikai premierre még jobbá fogják tenni.

A Riot legutóbb elárulta, hogy nagyon örülnek annak, hogy egy teljesen saját fejlesztésű anti-cheatet használnak a csalók megállítására, hiszen ez a megoldás az, amit úgy alakíthatnak, ahogy nekik tetszik és ahogy a játékosok is elvárják. Ennek hála ugye korábban már nagyon sok cheater fennakadt a rostán, akiket hardveres bannolással szépen el is távolítottak a játékból, ám ehhez korábban még emberi beavatkozásra volt szükség, viszont a jövőben ez szinte teljesen automatizált lesz és sokkal nagyobb volumenben, valamint lényegesen agresszívabban fognak fellépni ellenük.

Nyilván nem részletezhetik, hogy pontosan milyen módszereket használnak a csalásokkal próbálkozó játékosok kiszűrésére, de abban biztosak, hogy a rendszer folyamatos fejlesztésével egyre kevesebb ilyen felhasználóval fogunk találkozni. Természetesen nem csak azért fontos ez, mert alapvetően egy kompetitív címről beszélünk, hanem azért is, mert ingyenesen játszható a játék, ami köztudottan vonzza a játékélményt teljesen elrontani képes cheatereket.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva