Gaming

Megmutatjuk, mik lesznek a közeljövő legjobb játékai!


Unatkozni biztosan nem fogunk!

Kicsit felemás érzéseink vannak eddig a 2020-as évvel kapcsolatban, ugyanis hiába jelentek meg olyan, egyébként kiváló játékok, mint a Half-Life Alyx, az Ori and the Will of the Wisps, vagy a DOOM Eternal, a koronajárvány miatt rengeteg ígéretes címet sokkal később fogunk megkapni. Most összeválogattuk azokat, amik szerintünk idén igazán nagyot szólhatnak.

1.) The Last of Us Part II (június 19.) 

Elképesztően hangulatos előzetest kapott a Last of Us 2!

Az idei év egyik legjobban várt alkotása minden kétséget kizáróan a Last of Us folytatása, aminek ezúttal a 19 éves Ellie lesz a főszereplője. A játékot fejlesztő Naughty Dog elmondása szerint minden eddiginél nagyobb horderejű döntésekben és sokszor brutális harcokban lesz majd részünk, ami szinte a teljes végigjátszási idő alatt egy érzelmi hullámvasútra fog minket a leginkább emlékeztetni.

2.) Ghost of Tsushima (július 17.) 

A legendás Infamous sorozattal már megmutatta a Sucker Punch csapata, hogy képes ikonikus játékokat letenni az asztalra, ezért is vagyunk annyira kíváncsiak legújabb alkotásukra, a Ghost of Tsushimára. A srácok a 13. századi Japánba fognak elrepíteni minket, ahol harcosként kell szembeszállnunk a Tsushima szigetét megszállókkal, miközben a nyílt világú kalandjáték során temérdek fő- és mellékküldetést oldhatunk meg.

3.) Marvel’s Avengers (szeptember 4.) 

“Bosszúállók, gyülekező!” – Látványos előzetessel köszönt be az Avengers játék!

Mielőtt beköszöntene a filmes Marvel univerzum legújabb korszaka, újra összegyűl a Bosszúállók csapata, hogy a Föld legnagyobb szuperhőseiként ismét megmentsük a világot a pusztulástól. Ebben Hulk, Vasember, a Fekete Özvegy, Amerika Kapitány és Thor lesz a segítségünkre, akikkel nem csak egy különleges élményt élhetünk át, hanem egy olyan kalandot is, amit éveken keresztül fognak újabb tartalmakkal bővíteni.

4.) Cyberpunk 2077 (szeptember 17.) 

Szexjelenetei miatt csak 18 év felettieknek ajánlott a Cyberpunk 2077!

Nem véletlen választották a CD Projekt-et jelenleg Európa legértékesebb fejlesztőcsapatának, hiszen a sikert sikerre halmozó Witcher széria után egy újabb gyöngyszemmel kedveskedhetnek a játékosoknak. Ez lesz a sokak által már elég jól ismert Cyberpunk 2077, ami kegyetlen világgal bíró, adrenalindús sci-fi játékként előreláthatólag jó hosszú időre fog lekötni minket és annyira durva jelenetek lesznek benne, hogy csak 18 éven felülieknek ajánlják, amit érdemes azért komolyan venni.

5.) Outriders (december) 

A People Can Fly csapata a Painkillerrel örökre belopta magát a szívünkbe, úgyhogy epekedve várjuk, hogy az Outriders névre hallgató kooperatív játékuk vajon beváltja-e a hozzá fűzött reményeket. A készítők elképesztően intenzív tűzharcokat, felettébb menő játszható karaktereket és kőkemény bossokat ígérnek, úgyhogy egyhamar biztosan nem fogunk ráunni a legújabb alkotásukra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva