Fifa

Nevezz az első komoly téttel bíró FIFA versenyre és mutasd meg, hogy te vagy a legjobb!


Remek versenyen vehetnek részt a Playstation játékosok!

Te is eljátszottál már a gondolattal, hogy milyen lehet a profi FIFA esporolóknak lenni? Te is érezted már, hogy a játéktudásod és teljesítményed alapján megállnád a helyed magasabb szinten is?

Ha a válaszod igen, akkor a SAS Sportegyesület, a The Path és a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) összefogásából megszületett SAS FIFA Open versenyét pontosan neked találták ki!

A kezdeményezés célja, hogy egy komoly pénzdíjazásos verseny keretén belül térképezzék fel a magyar Fifa játékosok bázisát és valódi tudását. Az 1v1 formátumú online versenyen részt vevő játékosok amellett, hogy bizonyíthatják képességeiket esélyük nyílik a 150.000 forintos fődíj elnyerésére is.

A versenyen a 2500 forintos nevezési díj befizetésével lehet részt venni, ami május 30-án kerül megrendezésre teljesen online!

FONTOS! A versenyre kizárólag a 18. életévüket már betöltöttek regisztrálhatnak! A jelentkezés pontos menetét erősen ajánlott figyelmesen végigkövetni, ugyanis nem elég csak elutalni a részvételi díjat;  a részvétet az esemény Facebook oldalán is vissza kell jelezni, a verseny állásának követhetősége miatt Battlefy-on is regisztrálnod kell, illetve az erre a célra létrehozott Discord szerverhez is elengedhetetlen lesz csatlakozni.

Minderről bővebb információt IDE KATTINTVA a SAS-SE oldalán találsz!

Formátum

Kifejezetten fontos, hogy minden játékos az összes meccsen a maximumot kell hogy nyújtsa, ugyanis a versenyt – nevezésektől függően – 1v1-es egyenes kieséses rendszerben bonyolítják le. A versenyre egyelőre csak a Playstation 4-es FIFA játékosok nevezhetnek, amiket teljesen online bonyolítanak le!

Díjazás

A verseny végeztével a legjobb 8 helyen végző játékos részesül majd a nyereményekből, méghozzá az alábbiak szerint:

  1. helyezett: 150.000Ft
  2. helyezett:   50.000Ft
  3. helyezett:   25.000Ft
  4. helyezett:   10.000Ft
  5. helyezett:   5.000Ft
  6. helyezett:   5.000Ft
  7. helyezett:   2.500Ft
  8. helyezett:   2.500Ft

Ha úgy érzed megvan benned minden, ami eljuttatna téged az első helyezésig, akkor ne habozz! Jelentkezz és a pénznyereményen felül hódítsd meg Magyarország legjobb Fifa játékosának járó elismerést is!

Minden információt megtalálsz a verseny Facebook eseményénél, illetve a SAS-SE hivatalos oldalán!

Sok sikert és jó játékot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva