Fifa

Érkezik a FIFA új kihívója – Hamarosan megjelenik a Tsubasa kapitány futball játék!


Tsubasa kapitány visszatér, hogy meghódítsa a virtuális pályák gyepét is!

A mai fiatalok talán kevésbé ismerhetik a kétezres évek derekán Magyarországon is legendássá vált Tsubasa kapitány animét, amiben szuperhősöket meghazudtoló képességekkel bíró ifi focisták csaptak össze. Az epizódok hasonlóképp voltak felépítve mint a Dragon Ball, így történhetett, hogy voltak olyan rúgások és védések, amik – kis túlzással – több részen keresztül is átíveltek. (Ki ne emlékezne a Super Döntőre, Vakabayashi védéseire, Huega és Tsubasa párharcaira!)

A sorozat 2018-ban viszont feltámadt, így a focirajongó gyerekek ismét megismerhették Ózora Tsubasa és csapata kalandjait, hamarosan pedig a FIFA sorozat babérjaira törhet, ugyanis augusztus 28-án megjelenik Captain Tsubasa: Rise of New Champions címen videojátékos formában is!

A címszereplő természetesen hangsúlyos szerepet kap majd az egész bolygón átívelő történet során, amit az ő bőrébe bújva, vagy egy egyedi karaktert alakítva is végigjátszhatunk majd.

A játék nagyban épít az általunk választott speciális képességekre, amiket vélhetőleg fejleszthetünk majd, így a történet végeztével akár a stadion falát átszakító tigrisrúgásokra is képesek lehetünk.

Arról egyelőre nem sokat tudni, hogy a játék online része miként fog működni, de nem lennénk meglepve, ha ott is bevethetnénk a karakterek különleges mozdulatait, viszont a Story móddal ellentétben előre beállított formában, fejlődés és boostolás nélkül.

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions-t a mai naptól kétféle kiadásban lehet előrendelni: a Standard Edition előrendelése mellé különféle in-game tartalmakat kapunk ajándékba, míg a Collector’s Edition-t választók az alábbi – egészen pofás – csomagot kapják:

A Captain Tsubasa: Rise of New Champions augusztus 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Nintendo Switch-re.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva