League of Legends

Yuumi a legtöbbet bannolt hős, ennek meg is van az oka

ujsagiro - 4 éve Címkék: league of legends, lol, yuumi,

Nehéz mit kezdeni a macskával.

Tavaly májusban került be a League of Legends hősei közé, ilyen magas kitiltási rátája viszont még sosem volt. EUNE szerveren a meccsek 55 százalékáról tiltják ki Goldban és felette, míg EU Westen a meccsek 66 százalékáról. Ezzel mindkét régióban a legtöbbet bannolt hős, megelőzve néhány elég kemény arcot, például Dariust, Yasuót vagy Zedet.

Ennek több oka is lehet: a játék korai szakaszában elég unalmas ellene játszani, elvégre a legfőbb feladata az ADC életben tartása, amiben elég jó is. A játék későbbi szakaszában viszont másokat is életben tart, sőt, néhány karaktert nagyjából halhatatlanná tesz, például Garent, Vladimirt, de Trundle is idesorolható. És amikor egy alapból nehezen megölhető, de sokat sebző karaktert használ gazdatestként a mágikus macska, az eléggé megnehezíti az 5v5-öt.

Így persze felmerül a kérdés, hogy a Riot miért nem kezd valamit Yuumival, elvégre a kitiltási rátából elég jól látszik, hogy sokan utálnak szembekerülni vele. Talán érdemesebb lenne Yuumit nerfelni Janna helyett, akit kevesebben játszanak, és a meccsek kevesebb mint 1 százalékáról tiltják csak ki.

Megjöttek a következő frissítés pontos változtatásai – LoL 10.11

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva