BoardGame

Élesíteni kellett volna az atomfegyvereinket, mikor kiderült, hogy valami fekete dzsuva terjed a Holdon


A virtigli ázsiai Bullet kísérletet tesz a bullet-hell-shooter videójátékok társasjátékosítására.

A háromhetes vasútlánc a Tarsasjatekok.com e heti Kickstarter-szemléjében megszakad, mégpedig eggyel talán izgalmasabb dolgokkal, mint például kozmikus horror, meg az ismét bekerülő kalózos tematika.

Vannak azok a mémek, melyek arról szólnak, hogy emberek hallják a képeket. Nos, a Bullet teljes Kickstarter-kampánya valami ilyesmi lehet, mert az oldalt böngészése közben óhatatlanul szól a fejünkben a shooterek csilingelős zenéje, a robbanások hangja és a nagyszemű kislányok csatakiáltásai. Ez a játék tehát igazán ázsiai alkotás, ami kísérletet tesz, hogy a bullet-hell-shooter videójátékokat társasjátékosítsa.

Már akkor élesíteni kellett volna a nukleáris arzenálunk, mikor kiderült, hogy valami fekete dzsuva kezd terjengeni a Holdon. Mikor ideértek, már késő volt, de legalább kiderült, hogy nem is lett volna értelme: a Sheol nevű massza, majd a belőle születő Árnyak ellen hatástalan az összes fegyverünk. Az idegenek fölmorzsolták tehetetlen seregeinket, és addig terjeszkedtek, míg eltakarták még a Napunkat is! Fajunk megmaradt tagjai egy citadellába visszavonulva fejlesztették ki a Luxot, vagyis a folyékony fényt. Bizarrul hangzik, de ez az egyetlen dolog, ami képes megsebezni a legyőzhetetlennek hitt Árnyakat. Innen indul a Sheol.

A Tiny Epic sorozat lassan végigmegy az összes akcióklisén. Volt már westernes, többféle fantasysscifis és zombis, úgyhogy már csak szinte a kalózok maradtak! A Tiny Epic Pirates-ben egy óriáskártyánál alig nagyobb dobozban érkezik a játék, de ennek ellenére összetett szabályokkal dolgozik.

Bővebben a Tarsasjatekok.com 22. heti Kickstarter-ajánlójában

 

 

Kedves gesztus egy nagyágyú játékkiadótól:

6000 forintos figyelmesség a járvány végére – ingyen van a legújabb Pandemic

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva