Fortnite

BRÉKING: A következő szezon is késik, az Epic eltolta a startot!


Az előző szezonhoz hasonlóan a Season 3 is késve érkezik!

A Epic Games a Chapter 2 óta árnyéka önmagának: az első szezon a végére teljesen megfáradt, a második pedig késve érkezett és ha őszinték akarunk lenni, a korábbiak közelébe sem érhet. Most viszont – hivatalos közleményben – ismét rossz hírekről számoltak be nekünk:

A Season 3 és az ahhoz kapcsolódó one-time event egy héttel az eredetileg kitűzött időponthoz később, így tehát június 11-én fog elstartolni.

A The Device esemény így június 6-án, helyi idő szerint este 8 órakor veszi majd kezdetét. Külön felhívják rá a figyelmet, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes lesz legalább 30 perccel a hivatalos időpont előtt becsekkolni, hogy biztosan ne maradjon le senki róla!

Az esetet az Epic Games egyik vezető fejlesztője, Donald Mustard is kommentálta, aki elárulta, hogy több mint ezer alkalmazottjuk kénytelen otthonról dolgozni a Fortnite tökéletesítésén, és nagyon büszke a munkájukra, mivel még így is tökéletes munkát végeznek.

Bizony szó mi szó, az Epic Games fejlesztői a koronavírus-járvány alatt is képesek hozni a több mint megfelelő színvonalat, ezért ezúton is köszönjük nekik a fáradhatatlan munkájukat, részünkről az csak a minimum, hogy türelmesen kivárjuk az egy hetes csúszást.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva