Call of Duty

Minden, amit biztosan tudunk az új szezonról: befutott a Season 4 első előzetese!


Az Activision eredetileg négy szezont tervezett, ebbe szólt bele a Warzone! Hamarosan kezdetét veszi a Season 4, folytatódik az akció!

Hosszas rejtélyek, utalások és találgatások után végül befutott a negyedik szezon összefoglaló előzetese, ami elképesztően hangulatos módon vezeti fel a még ránk váró harcokat. Az előzetes – annak ellenére, hogy a legnagyobb része csak recap – bizony pár apróságról lerántja a leplet, így gyorsan vegyük is át, hogy a látottak alapján milyen újdonságokra számíthatunk.

Az új operátorok

Az első teaser videó után azt már sejtettük, ami az előzetesből egyértelműen kiderül: Captain Price végre megérkezik az operátorok közé. A parancsnok meglepetés gyanánt magával hozza Kyle “Gaz” Garrick-et is, így kettejük már biztosan érkeznek, viszont élek a gyanúval, hogy találkozunk majd még több régi ismerőssel.

Fegyverek

Az szinte biztosra vehető, hogy több új fegyver és tárgy fog érkezni, kettő golyószórót pedig – az előzetes szivárogtatásokat megerősítve – egyértelműen be is azonosíthatunk: a Vector és a Galil tehát hamarosan érkeznek! Pár másodperc erejéig láthattunk “Akimbo Viperát” is, hasonlóról egy ideje már keringenek pletykák (Akimbo kardról pontosabban), de ezt egyelőre ne vegyük készpénznek.

És ha már fegyverek: az előzetesben hangsúlyos szerepet kaptak a járművek, így ezen a téren is számíthatunk valami változásra!

Pályák

Először is örülhetünk, ugyanis a Modern Warfare Multiplayer módjába szinte egészen biztosan megérkezik az MW2 klasszikusa: a Scrapyard! 

A Warzone pályájának változásairól viszont vajmi keveset tudtunk meg. Captain Price a videó végén azt találja mondani, hogy “We’re going dark”, ami több dologra is utalhat; éjszaka játszódó BR, vagy lemegyünk a föld alá. Ez utóbbi tűnhet a legesélyesebbnek, mivel az eddig ismert történetben komoly szerepet játszanak a nem olyan régen kinyílt bunkerek. A felszín közben komoly mértékben átalakulhat, hála a videóban is feltűnt atomtöltetnek, többen a gát átszakadását várják és bizony akadnak erre erősen utaló nyomok is a játékban, ezzel – minimum – jövőhétig várnunk kell.

Start

A Modern Warfare új, negyedik szezonja június 3-án, tehát jövőhéten szerdán (körülbelül este 19:00 magasságában) egy méretes csomag letöltése után élesedik majd. Az Activision ugyan a Warzone megjelenése előtt eredetileg négy szezonra tervezett, még a soron következő epizódról sem tudtunk meg sokat sőt, a megjelenésig is van még idő, ezért kár is lenne aggódni. A Gamerant értesülései szerint pedig számíthatunk még legalább egy következő Modern Warfare Season-ra, ami – vagy amik – nagy eséllyel már felvezetheti nekünk a következő Call of Duty történetét is. Mi már alig várjuk!

Addig viszont érdemes lesz nyitva tartani a szemünket, ugyanis a Season 4 felvezetése még csak most kezdődött, amit később a legújabb Call of Duty epizód leleplezése követhet majd!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

(Forrás: Gaming Intel)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva