Gaming

Féltávot elhagyva: Road Americán folytatódik a Nemzeti Sim Liga a negyedik fordulóval


Lássuk mi vár ránk ezúttal!

Padlógázzal Road America felé!

Egy szempillantás alatt eltelt a SIM Liga első 3 fordulója, azaz féltáv után érkezünk meg a Road America helyszínére. Hosszú padlógázás részek, kemény féktávok, magas rázókövek fogják megizzasztani a kormány mögött ülő játékosokat!

Üljünk be egy Ferrari volánja mögé, menjünk egy kört!

Leitner Norbertet ( Mercedes AMG GT3), az előző hétvége egyik győztesét kértem, hogy ossza meg tapasztalatait autójával kapcsolatban, illetve hogy milyen reményekkel vág neki :

Azért választottam a Mercedest, hogy színesebb legyen a mezőny egy picikét. Azt gondoltam, hogy fel tudom venni az Audik ellen a versenyt, de rájöttem, hogy ez elég kemény menet lesz. A Merci erőssége abban rejlik, hogy viszonylag stabilan lehet vezetni bármilyen beállítással. A gyenge pontja a végsebessége szerintem. A második fordulóban csatlakoztam a mezőnyhöz és egyből feltűnt, hogy kevesebb a végsebességem. Bár erre a Daytonai fordulón eléggé rácáfoltam, viszont arra a pályára sikerült találnom egy eléggé szélsőséges beállítást, ami egy kanyargósabb pályán soha nem fog működni.

Road America nem tartozik a kedvenc pályáim közé. Elég sok kerékvető van rajta, amikre ha rosszul mész rá akkor eldobja az autót, viszont ha nem használod őket akkor nagyon sokat buksz egy körön. Az eddig lefutott prekvalifikációt figyelembe véve az autó sem igazán megfelelő ide, de egy jó beállítással talán meg fogom tudni közelíteni a TOP 5-öt.

Ha már előkvalifikáció: ide kattintva tudjátok megtekinteni a keddi, ide klikkelve pedig a szerdai napot ilyen szempontból.

Audi,Ferrari és előző héten már Mercedes győzelem is volt, vajon a BMW is fel tud ugrani a győztesek közé? Tartsatok velünk szombaton és ez is kiderül!

Jáger Norbert

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva