Gaming

Egy új mozgássérült szuperhős is feltűnik az Avengers játékban, aki nem Professzor X lesz!


Egy új karaktert lepleztek le a hamarosan érkező Bosszúállók játékból.

A Marvel szuperhősökkel és szupergonoszokkal teli zsákjában bizony sokkal több van még mint amennyit eddig filmekben, animációs sorozatokban, vagy videojátékokban láthattunk. Több ezer hőst és ellenlábast számlál a Marvel Enciklopédia, ezért sem lehet olyan meglepő ha előkerülnek belőle olyan karakterek is, akikről eddig egyáltalán nem, vagy csak keveset hallhattunk.

Ilyen karakter lesz a Crystal Dynamics-féle Bosszúállók játékban is feltűnő hős, Cerise is, aki nem mellesleg Xavier profhoz hasonlóan tolószékből menti meg a világot.

A Tomb Raider játékokat is jegyző csapat egy hosszabb posztban osztotta meg, hogy a karakter mocap felvételének nagy részével elkészültek már, és ebben óriási segítséget nyújtott számukra Cherry Thompson, mozgásszervi specialista és színész, aki nem mellesleg maga alakítja a szuperhőst, és osztotta meg ezt lelkesen a Twitter profilján.

 

Cersie egyébként az Inhumans és – a kizárólag képregényekben járatosak számára ismeretes – Excalibur tagja, aki erejében sem marad el a többiektől. Elméjével puszta energiából képes szinte bármit megalkotni: pajzsot, fegyvert, vagy akár egy nagyobb védőburkot is, de képes repülni és energianyalábokat lőni a kezéből. A karakter NPC-ként fog feltűnni a játékban, és bizonyosan támogató szerepkörben fog tevékenykedni.

Ez a hír azt is jelenti egyben, hogy révbe ért a Marvel’s Avengers fejlesztése, amin mostantól már csak a végső simításokat kell elvégezni. Ennek örülhetünk is, ugyanis mostanság igen kevesen hallani a játék háza tájáról, a megjelenés pedig vészesen közeledik. 

Bizony, a játék hamarosan megjelenik, egészen pontosan szeptember 4. a kitűzött dátum, ekkor válik elérhetővé PC-n, Xbox One-on, Playstation 4-en, de még Google Stadián is. Addig viszont remekül ráhangolhatjuk magunkat az egyik legfrissebb előzetessel, amiben egy másik új karakter is feltűnik.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva