Gaming

Ingyenes tesztidőszak után hamarosan PC-re is megjelenik a Halo 3!


Hamarosan a Halo 3 is bekerül a PC-s Master Chief Collection-be!

A The Master Chief Collection-nek hála szép sorjában PC-re is megjelenik a klasszikus Halo sorozat. Legutóbb a teljesen újradolgozott második rész érkezett, hamarosan viszont az egyik, ha nem a legjobb és legsikeresebb Halo, a harmadik epizód is megjelenik, amit megelőz egy ingyenes tesztidőszak.

A Halo 3 PC-s tesztjére bárki jelentkezhet a Halo Inside programon keresztül, a létszám viszont limitált, ezért nem garantált a bekerülés.

A tesztidőszak június első felében veszi majd kezdetét (erről a programban részt vevőket külön tájékoztatják majd), ami betekintést enged a kampány bizonyos pályáiba, illetve a multiplayer módba.

A kampány tesztje során a végigjátszhatjuk a Sierra 117, a The Storm, a The Ark, a The Covenant és a Halo című küldetéseket, ez utóbbi viszont teljesen érthetetlen, hogy miként kerülhetett be, ugyanis ez a játék utolsó missziója. 

A multiplayer sem szégyenkezhet, mivel pár klasszikus itt is tiszteletét teszi majd:

  • Social Games: 4v4, 8p FFA, 12p Infection, 8v8
  • Competitive: H3 Team Hardcore 4v4, H3 Team Slayer 4v4 és a H3 Team Doubles 2v2
  • Halo 3 Multiplayer: Construct, Guardian, Last Resort, Narrows, Sandtrap, The Pit, Valhalla, Foundry, Standoff, Avalanche, Sandbox, Heretic

A Master Chief Collection így két rész híján majdnem teljes, ami eddig tartalmazza a Halo: Combar Evolved Anniversary, a Halo 2 és a Halo: Reach részeket. A Halo 3 nem sokkal a tesztidőszak után érkezik, míg a Halo 3: ODST-ről sajnos még nincsenek pontos információk. A játékok egyébként Xbox One konzolon már elérhetőek egy ideje sőt, Xbox One X-re már elérhető a felskálázott 4K-s változata is, PC-re viszont most először teszik tiszteletüket.

A következő és egyben a leggrandiózusabbnak ígérkező Master Chief kaland, a Halo Infinite már egyszerre fog megjelenni az összes platformra, beleértve a PC-t is, ami a sorozat történetében most fordul majd elő először.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva