Gaming

A spoilerek és a balhék nem voltak hatással a The Last of Us Part 2 előrendeléseire!


A The Last of Us második része akár eladási rekordokat is dönthet.

Az elmúlt hetekben, hónapokban óriási balhék övezték a Naughty Dog-ot és a leggrandiózusabb munkájának ígérkező játékát a The Last of Us második részét. Előkerült a játékiparban megjelenéshez közeli hajrában egyáltalán nem ismeretlen túlórákat érintő problémák, ennek tetejébe pedig elég komoly spoilerek kerültek ki a játékból. (A feminizmust érintő hisztiről már nem is beszélve.) Ezek alapján könnyen gondolhatnánk, hogy ezek kissé visszavetették a játék iránti érdeklődést, úgy az előrendeléseket, de nagyobbat nem is tévedhetnénk.

A Sony Interactive Entertainment elnöke, Jim Ryan a CNET-nek adott interjújában elárulta, hogy a kiszivárogtatott soilerek és problémák nem voltak hatással az előrendelésekre sőt, eddig legalább annyian fizettek előre a The Last of Us Part 2-ért, mint amennyien ez időtájt a Marvel’s Spiderman-re, ami később Amerika legsikeresebb szuperhősös videojátéka lett.

“Reméljük, hogy a generáció egyik, ha nem a legmeghatározóbb játéka lesz” – tette hozzá a Sony elnöke.

A legutóbbi State of Play keretén belül bemutatott 20 perces játékmenet videó és a Naughty Dog eddigi munkássága alapján bátran kijelenthetjük, hogy erre bizony minden esélye meg is van. Én még azt is megkockáztatom, hogy akár a Playstation történetének legsikeresebb játéka is lehet!

A The Last of Us Part 2 június 19-én jelenik meg kizárólag Playstation 4-re, amit később a Playstation 5-ös megjelenés követ majd, ami már az új DualSense kontrollert is támogatni fogja. Mindezt szintén Jim Ryan állította, és ugyan ki tudná ezt jobban mint ő?!

(Forrás: Eurogamer/CNET)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva