Call of Duty

Az új Call of Duty-ban visszatérhetnek a legjobb klasszikus pályák!


Legalábbis egy szivárogtató szerint biztosan.

Valljuk csak be őszintén, hiába a minden évben újra és úja hasonló minőségben megjelenő Call of Duty epizód (ez alól kivételt képez a legújabb Modern Warfare), a rajongók leginkább a kedvenccé vált klasszikus pályáikon játszanának leginkább, talán örökké. Ez igazából érthető is, hiszen a pályák felépítése és hangulata egész egyszerűen zseniális, pár kivételtől eltekintve (Quake és UT mapok) példa nélküliek.

Egy Tom Henderson nevű bennfentes a forrásaira hivatkozva most egy egészen remek dologgal hozakodott elő, elmondása szerint ugyanis az idén érkező új Call of Duty-ban többek közt olyan pályákon játszhatunk majd a többjátékos módban mint a Nuketown, a Jungle, a Firing Range és a Summit.

Ez tulajdonképpen nem lenne annyira meglepő, elég csak a Nuketown-ra gondolnunk, ami alapvetően egy Black Ops pálya, viszont több mint egy éves kihagyás után örvendetes lenne, ha valóban visszatérne.

Nem sokkal ezután azt is megosztotta, amit már egy ideje tudhatunk, mégpedig azt, hogy a 2020-ban érkező Black Ops epizód nem kap saját Battle Royale módot, tehát nem folytatják a Blackout-ot. Ehelyett a Warzone-t implementálják a játékba, hogy a kettő között hasonló átjárás legyen mint amilyen most a Modern Warfare-al is van. 

Ezeket érdemes erős fenntartásokkal kezelni, ugyanis egyelőre csak pletykákról van szó, amit sem az Activision, sem az Infinity Ward, de még a Treyarch sem erősített meg semmilyen formában.

Ez utóbbival egyébként több probléma is felvetődik; mivel a Warzone jelenleg a Modern Warfare lokációit és fegyvereit használja jogos lehet a kérdés. Ha egyre közelebb akarják hozni az új részhez, akkor annak fegyvereit és területeit is átültetik majd az önállóan is futtatható ingyenes játékba? 

Nyilván a fegyverekkel lenne a legkevesebb probléma, a pálya megváltoztatásán pedig könnyen lehet, hogy már dolgoznak egy ideje, elég csak az eddig szerep nélküli atomtöltetre gondolnunk, ami a jelenlegi pletykák szerint a gátat fogja átszakítani.

Nos, sokat már nem kell várnunk arra, hogy kiderüljön, június 3-án ugyanis megkezdődik a Modern Warfare végjátékát felvezető negyedik szezon, amit már annak teljes lezárása követ majd.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva