Gaming

Földönkívüliként pusztíthatod el az emberiséget: Már kipróbálható a Destroy All Humans!


Végre PC-re is megérkezik a népszerű széria.

Mostanában sajnos egyre kevesebb paródiát képes produkálni a játékipar, pedig ha a fejlesztők megerőltetik a szürkeállományukat, akkor remek alkotások születhetnek ebben a műfajban is. Például pontosan ilyen a Destroy All Humans! széria, ami a PlayStation, az XBOX és a Nintendo játékosok meghódítása után végre PC-re is el fog látogatni.

A THQ szerelemgyerekének számító játék rendesen kifigurázza azokat a tipikus, amerikai filmeket, amikben az űrlények elözönlik a Földet, hogy aztán az emberek maréknyi csapata az utolsó pillanatban mégis mentse a pusztulástól kedvenc bolygónkat. A Destroy All Humans!-ban ugyanis a megszálló földönkívüliek bőrébe fogunk bújni, akikkel rengeteg borsot fogunk törni az emberiség orra alá.

A teljes mértékben nyitott világú akció-kalandjáték 2005-ben megjelent első részét hamarosan felújított formában élvezhetjük, hiszen július 28-án PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra is meg fog jelenni. Ha pedig szeretnénk, már ki is próbálhatjuk a demóváltozat segítségével, amit a GOG.com-os hivatalos adatlapján keresztül érhetünk el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva