R6

Ismerős operátor a játékban? A következő szezonban a Ubisoft egyik játékából ismert karakter jöhet


Kormora szivárogtatott.

Ugyan még csak tesztszerveren fut az Operation Steel Wave, de máris kiderültek új, nem hivatalos infók a következő szezonokról. A szivárogtató ismételten Kormora, akinek a nevét valószínű az R6 közösség jelentős része megjegyezte, hisz noha nem mindig pontos, de nagyrészt végül igaznak bizonyuló infókat árul el.

Ezúttal egy keveset a 3. és még kevesebbet a 4. szezonról írt:

Állítólag a 3. szezonos (ugyebár egyetlen) operátor crossover lesz egy másik Ubisoft játékból (de nem tudja, hogy Sam Fisher, a Splinter Cell főhőséről van-e szó), a képessége pedig valamiféle kamera, mely belefúródik a falakba és így képes átlátni rajtuk. A 4. szezonban érkező operátorról csak annyit mondott, hogy egy fejlesztő barátja a lézer szót emlegette vele kapcsolatban.

Nos mi azért reméljük, hogy nem véletlen vetődött fel Sam Fisher neve: aki játszott a sorozattal, az valószínűleg megkedvelte a lopakodás nagymesterét. Mivel Fisher mindig valahova behatol, azért őt inkább támadó oldalon lehet elképzelni, illetve kamerái dögivel vannak már a védőknek, tehát ez is amellett szól, hogy ő lehet a támadó. Kizárásos alapon akkor a 4. szezonban jöhet a védő, de ez a lézer nem sokat árul el – talán valamiféle reinforce-olt falat megjavítani képes eszközről van szó? Amennyi hard breacher van már a játékban (és akkor még a Ubisoft által emlegetett ilyesfajta másodlagos eszköz bevezetése szóba sem került), nem ártana ilyesmi, persze óriási kérdés hogy funkcionálhatna balanszosan.

Kíváncsian várjuk mi lesz ezekből igaz!

Ezt olvastad már?

Automatikus kick rendszer a lobby-t fagyasztók ellen: ezek a kiadó legújabb tervei a csalókat tekintve

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva