Egyéb

Egyedi videojátékos szakékkal ünnepelnek a Japán kiadók!


A gémer bulik legfőbb támogatója!

Mivel is lehetne a legjobban megünnepelni a SEGA 60. és a Pac-man 40. születésnapját, mint teljesen egyedi videojátékos italokkal?!

Jól tudják ezt ők is, ezért méltó ünneplés gyanánt a SEGA és a Namco teljesen egyedi Yakuza és Pac-man szakékkal rukkolt elő. Mindkét nedűt a Hirosimában található főzde, a Sempuku készítette, aminek elkészültét maga a tulajdonos és főzőmester Miyake Honten felügyelte. A tradicionális japán italok természetesen teljesen egyedi, egészen mutatós születésnapi csomagolást is kaptak.

Míg Pac-man a saját, ötféle ízesítésű, alkoholfokú és csomagolású italát kapja ajándékul, addig a SEGA az egyik legsikeresebb (és egyik legjobb) játékával, a Yakuzával, illetve annak három variáns szakéjával ünnepli a nagy eseményt.

Pac-man 40. születésnapját ünneplő egyedi szakék
A SEGA 60. születésnapját ünneplő egyedi Yakuza csomagolású szakék

A Japán fejlesztőknél egyre inkább szokássá válik ez a fajta évfordulós ünneplés, a Square Enix két éve például ezzel a zseniális Final Fantasy szakéval ünnepelt.

Az italokat egyelőre csak Japánból lehet megrendelni átlagosan 3,000 Yen fejében, nagyjából 8500 forintért + shipping – persze ha az adott disztribútor vállal postázást, de Japánból ezek igen költségesek szoktak lenni -.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva