BoardGame

Marveles kártyajáték is érkezik a nemzetközi megjelenéssel szinte egyszerre


A Pandemicet is kiadó Z-Man Games hozza a legújabb marveles játékot.

A Marvel – Végtelen kesztyű kártyajátékban természetesen Thanos kesztyűje körül forognak a dolgok. Lehetsz maga a nagy titán, Thanos, akinek meg kell szereznie spéci kesztyűjéhez a Végtelen Köveket, hogy egyetlen csettintésével elpusztítsa az univerzum (értelmes) élőlényeinek pontosan a felét, amivel biztosíthatod a megmaradtak boldog életét.

A többieknek, maximum öt, de legalább egy játékosnak persze ezt kell megakadályoznia. Lehetsz Pókember, Vasember, Skarlátboszorkány, Thor, Hulk, Amerika Kapitány, Gamora, Fekete Párduc, meg nagyjából mindenki, aki számít vagy számíthat, ha Thanos megállításáról van szó. Akinek nem mellesleg két keze van, de mindkettőt egyetlen játékos irányítja.

Tehát összesen maximum 6 játékos játszhatja, hivatalosan 15 perc egy menet, és már 10 éves kortól ajánlják (ami egyébként a Disney-píszí miatt nem is olyan meglepő, hiába vannak benne szörnyfejű/testű idegen lények, úgyse loccsannak szét fejek, sőt vér se nagyon van a Marvel-filmekben). 15 dollárért (kb. 4600 forint) előrendelhető, de megjelenés időpontját még nem közölték. Elég valószínű viszont, hogy szinte egy időben fog megjelenni nálunk is – a Delta Vision ugyanis már magyar nyelvű artworkkel promózta a héten a Facebookján.

 

 

Ez is Z-Man Games:

6000 forintos figyelmesség a járvány végére – ingyen van a legújabb Pandemic

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva