Call of Duty

Újabb grafikai bugtól diszkóvá változik Verdansk, ami mindig jobb, mintha teherautóba ragadnánk!


Kisebb-nagyobb bugok jelentkeztek pont az új szezon érkezése előtt...

Korábban írtunk arról a grafikai bugról, ami a gulágból visszatérve szinte egy új dimenzióba röpíti a játékosokat és most úgy tűnik, hogy a hiba egyre inkább fokozódik, aminek hála Verdansk egy igazán színes hellyé változik.

Korábban is voltak már egyéb hasonló hibák, például volt, hogy a falak textúráin lehetett átlátni, de olyan is előfordult, hogy egyik pillanatról a másikra 20 évvel ezelőttinek tűnt a játék grafikája. Nos most is valami hasonlóról van szó, annyi különbséggel, hogy ez legalább jól is néz ki – bár ettől még nem lesz kevésbé bug -:

VERY ODD LIGHTING BUG but it looks mad cool from CODWarzone

Könnyen lehet, hogy ennek van valami köze a gulágból visszatérő bughoz, ugyanis ha a minimap-re tekintünk, akkor pontosan azt láthatjuk, mint a már említett esetben. Egyelőre még nem azonosították be a problémát, de biztosan akadnak olyan játékosok, akik szívesen fogadnának egy hasonló színes neonnal feldobott módot.

Ez viszont nem minden, ugyanis egy másik hiba is előkerült, aminek hála a halott karaktermodellek is ráhangolódhatnak a fentebb is látott partihangulatra.

"something strange is happening in verdansk" from CODWarzone

Ugyan nem valószínű, de akár még az is lehet, hogy az Infinity Ward fejlesztői csak így akarják ráhangolni a játékosokat a közelgő negyedik szezonra és az érkező Captain Price-ra. Mindenesetre még ne hívjunk ördögűző papot, remélhetőleg hamarosan javítják majd.

A pokolbéli teherautónak viszont elkélne egy ráolvasás, ugyanis az a gyanútlan játékos, aki bemerészkedik haláláig ott is marad! Ezt már hivatalosan is javítják, és hiába létezik módszer arra, hogy nagy nehezen kijuss, inkább az elkerülését javasoljuk! (Verdansk Graveyard közeli Zone 2F-nél a házak mentén található)

I got stuck while looting a truck… then two other squads got stuck inside too! from CODWarzone

Az új szezonnal valószínű egy méretes javítás csomag is érkezik, azt viszont nem tudni, hogy miket fog pontosan tartalmazni. A teherautón hivatalosan is dolgoznak már, a fizikai és a grafikai bugok fixálásáról egyelőre semmi hír, pedig ezeken kívül is lenne még mit kigyomlálni…

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva