Call of Duty

Eltolták a Season 4 startját az amerikai események miatt!


Szomorú hírek a Modern Warfare negyedik szezonja kapcsán...

Amerikában egyre inkább elharapódznak a George Floyd durva rendőri intézkedés miatt bekövetkezett halála okán kirobbant tüntetéssorozatok. Az Egyesült Államokon szinte végigsöpör a forradalmi hangulat és ezt bizony a világ gémerei is megérzik, ugyanis egyre másra jelentkeznek a fejlesztők és kiadók, hogy az eseményeiket, megjelenéseket bizonytalan időre elhalasztják. Ez a Call of Duty rajongóknak-játékosoknak duplán lehet kellemetlen,

mivel egy felröppent pletyka szerint a szintén elhalasztott Playstation 5 eventen leplezhették volna le a legújabb – idei epizódot. Most viszont a szolidaritás és a tüntetések mellett kiálló Activision bejelentette, hogy a szerda estére tervezett Season 4, illetve a CoD: Mobile Season 7 startját bizonytalan ideig elhalasztják.

Ez azt jelenti, hogy legalább az amerikai események elültéig egészen biztosan nem érkezik meg a várva várt új szezon. Ez egyrészt érthető, lévén az Activision alapvetően amerikai vállalat, másrészt szomorú a világ másik felén élő játékosok számára.

Ez persze még nem gátolja meg a fejlesztőket a hibajavítások, vagy a playlistek frissítésében, így szinte biztos, hogy valamilyen tartalom azért érkezik majd.

A Season 4 eltolása miatt valószínűleg tovább is tart majd, legalább annyival mint amennyivel eltolták azt, ez pedig a későbbi szezonok időpontját sőt, a legújabb Call of Duty rész megjelenési dátumát is nagyban befolyásolhatta.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva