Valorant

Már mindenki számára elérhető a Valorant!


Ha még nem tetted, mindenképpen próbáld ki a Riot Games legújabb játékát.

Az elképesztő eredményeket produkáló, közel két hónapon át tartó zárt béta után végre megjelent a Valorant teljes verziója, amit mostantól bárki kipróbálhat, aki a hivatalos oldalról letölti a játékot. Mivel az így élesedő 1.0-ás változat rengeteg változást és újdonságot hozott magával, ezért ezeket most egy csokorba gyűjtve mutatjuk be nektek.

Az egyik legfontosabb változás, hogy többé nem kell számítanunk nagyobb FPS-problémákra, ugyanis a rendbe szedett grafikus motor mostantól sokkal stabilabban fut a különböző konfigurációkon. A Riot egyúttal azt is ígérte, hogy jóval kevesebb hit-reg és pályahibába fogunk így belefutni, valamint a csalás elleni védelmet is jobban megerősítették, hogy minél több tiszta meccsben lehessen részünk.

További jó hír, hogy a beharangozásnak megfelelően megérkezett a Valorant 11. ügynöke, Reyna, akinek képességeit korábban már kiveséztük. Vele együtt befutott a negyedik pályának számító Ascent, ami – mint kiderült – tényleg Olaszország hangulatát idézi meg és valóban az eddigi gyakorlópálya pár évvel ezelőtt verziója. Játékmódok terén is bejöttek a szivárogtatások, ugyanis a Spike Rush már elérhető a játékban, bár a Riot megígérte, hogy mellé még több finomság is fog érkezni.

A különleges skinek kedvelőinek jó hír, hogy megérkezett a várva várt Battle Pass is, amit 1000 Valorant pontért (3500 forintért) lehet megvásárolni és összesen 50 megszerezhető tiert foglal magába. Természetesen van ennek ingyenes változata is, de az igazán fasza cuccokért egy kicsit azért fizetnünk kell. Az 1.0-ás változatban a karakterek terén sok buff és nerf történt, de ezt egy másik cikkben fogjuk bemutatni nektek.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva