Valorant

Új Valorant játékos vagy? Akkor ezeket kell megfogadnod!


Nyugi, segítünk az elindulásban.

Ha eddig még nem volt szerencséd a Valoranthoz, akkor biztos, hogy elsőre rengeteg dologgal fogsz találkozni, amikkel képbe kell kerülnöd ahhoz, hogy eredményes lehess a játékban. Ennek megkönnyítésére összeszedtük korábbi anyagainkat, amikkel temérdek hasznos tippet kaphatsz a Riot taktikai lövöldéjével kapcsolatban.

5 nagyszerű ügynök, akinek ott kell lennie a Valorant csapatodban!

Legelső lépésként irány a játék gyakorlómódjának számító Practice mód, ahol kényelmes körülmények között ismerkedhetsz meg a játékon belüli karakterekkel. Ők ezúttal nem hősök, hanem ügynökök, akiket DeadFox és bLYYY egy-egy oktatóvideóban már alaposan kivesézett, de mi legelőször azt ajánljuk, hogy egyesével próbálgasd ki a hozzájuk tartozó képességeket, amiket egyébként minden kör elején kell majd megvenned. A mérkőzések alatti pénzbeosztásról bővebben itt olvashatsz.

Így lőhetsz sokkal jobban a Valorantban!

Ha megvan a neked szimpatikus karakter, akkor azt kell megtalálnod, hogy melyik fegyvereket fogod vásárolni attól függően, hogy éppen mennyi játékon belüli pénz áll rendelkezésedre. A fegyverek megismeréséhez nézd meg Bence oktatóvideóját, teszteld le őket a Shooting Range-ben, ahol botokon gyakorolhatsz velük és persze, fusd át, hogy szerintünk melyikek a legerősebbek közülük.

Ehhez kapcsolódóan korábban megmutattuk, hogy hogyan találhatod meg a tökéletes célkeresztet magadnak és lépésről lépésre kifejtettük, hogyan lőhetsz sokkal jobban a játékban. Utóbbi már csak azért is fontos, mert a tapasztaltabb játékosok akár egy golyóval is végezni tudnak veled, ezért érdemes kellő mennyiségű időt és energiát szánni ennek megtanulására.

Így lehet a legtöbb FPS-ed Valorantban!

Fontos még megjegyezni, hogy ugyan baráti gépigénnyel rendelkezik a Valorant, de bizonyos konfigok esetén – na, meg a 144 és 240Hz-es gamer monitorok miatt – nem árt a minél magasabb FPS, amit ezekkel a beállításokkal tudsz elérni. Ha pedig már elkezded pörgetni a meccseket, akkor a játékon belüli bombáról, a Spike-ról se árt tanulnod kicsit.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva