Valorant

Egyszerre két lenyűgöző előzetest kapott a Valorant!


A Riot Games csapata igazán kitett magáért.

A legtöbben már értesülhettetek róla, hogy tegnap megjelent a Valorant teljes verziója, amit most már bárki kipróbálhat, aki szereti az FPS-eket. A premierrel együtt nem csak sok változtatás érkezett, hanem vadiúj játékmód is, amik mellé jött pár iszonyatosan látványos előzetes, ami mindenki számára megadhatja a kezdő löketet a Riot free to play játékának kipróbálásához.

Az első videóban egy rendkívül hangulatos betekintést kapunk a játékmenetbe, amiben az új játékosok számára kiderülhet, hogy a CS:GO-ból már ismerős támadók a védekezők ellen felállással operál a Valorant, amit rendesen megszínesítenek a teljesen egyedi képességekkel felruházott karakterek. Közéjük érkezett egyébként a 11. ügynöknek számító Reyna, akinek skilljeit érdemes minél előbb kiismerni.

Emellett jött egy óriási cinematic előzetes is, ami minőségében több helyen a Blizzardtól megszokott zseniális trailerek világát idézi meg. Itt Jett és Phoenix vérre menő csatáját láthatjuk, amiben nem csak megvillannak a népszerű karakterek skilljei, hanem a legvége még egy izgalmas csavart is tartogat a nézők számára.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva