Gaming

Megjelenés után egy napig teljesen ingyenes lesz a legújabb Total War!


A példa nélküli megjelenés!

A stratégiai játékok egyik legnagyobb királya legújabb részében Trójába kalauzolja majd a játékosokat, ami egészen formabontó módon tervez megjelenni.

A SEGA és a Creative Assembly nagy meglepetésre ugyanis bejelentette, hogy a Total War Saga: Troy az augusztus 13-i megjelenése pillanatától számított 24 órájában bárki teljesen ingyenesen lecsaphat majd rá. Ez talán kevésbé lenne meglepő, ha csupán egy trial időszakról lenne szó, de nem, a játék ezután véglegesen a miénk lesz.

A példátlan ingyenesség mögött nagy valószínűséggel az Epic Store-os exkluzivitás állhat, ugyanis egy teljes évig kizárólag onnan lesz elérhető, illetve a játék kiadója, a SEGA is idén ünnepli a 60. évfordulóját.

A játék a trójai háború eseményeit göngyölíti fel, a fejlesztők korábbi alkotásaiból kiindulva pedig komoly összecsapásokra számíthatunk. A legújabb előzetes remek történetet is ígér, bár a témában maximum a fiatalabb korosztály számára tudnának újat mutatni, a szettinget elnézve talán pont ez lehet a cél. (Brad Pittre és Orlando Bloomra azért ne számítson senki!)

A játék tehát augusztus 13-án az Epic Store-ban jelenik meg, az első napon pedig teljesen szerezhetjük majd be!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva