Call of Duty

A hét legokosabb ölései: gulágból frissen visszatérő dupla kill és bunkerből való kitörés!


A hét eddigi legjobb, 200 IQ-s helyzetfelismerései!

Mondhatni, hogy Redditen és Youtube-on is dúskálni a remek öléseket felvonultató videókban, olyan viszont kevés van, ami a skilles mozdulatokkal ellentétben az okos játék miatt lesz felkapott.

Pedig ez utóbbira is van bőven példa, vegyük például az egyik legutóbbi felfedezettet, a dxmackxo nevű játékost, aki a Warzone gulágjából frissen szabadulva hozott össze egy egészen remek, ahogy mondani szokás 200 IQ-s dupla killt. 

Fresh out of gulag, coolest thing I’ve done yet. from CODWarzone

Ehhez persze nem kevés szerencse is kellett sőt, viszont a játékos helyzetfelismerése és reakciója dicsérni való.

Nem kevésbé okos és szerencsés megmozdulás a következő, szinte egy egész csapatot leszedő öléssorozat, amit úgy hozott össze a játékos, hogy közben teljesen be voltak szorítva egy bunkerbe. A helyzetet felismerve és saját életét a csapatért, illetve a kitörés lehetőségéért kockáztatva pattant fel az ATV nyergébe, hogy aztán annak segítségével tisztítsa meg az egyetlen kivezető utat. Sikerült is neki!

Me and the boys got sieged in the bunker. Teammate with the major big brain move to break the line. from CODWarzone

Ugyan ezek nem a legszebb megmozdulások, a játékosok helyzetfelismerése még akkor is megkérdőjelezhetetlen, ha nem kevés szerencse is kellett a kivitelezéshez! Joggal szerepelhetnek hát a hét eddigi legokosabb (és legjobb) megmozdulásai között.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva