Hearthstone

Thrall-Uther a süllyesztőben, Illidan a csúcson: visszatértünk a régi metához, semmit nem értek a nerfek


Vissza a régi kerékvágásba.

Immáron két hét is eltelt a legutóbbi nerfek óta a Hearthstone-ban, itt az ideje rápillantani, hogy hogyan alakult a meta a VS jelentése alapján!

A legnépszerűbb paklik

Egy héttel ezelőtt arról számoltunk be, hogy népszerűség terén picit átalakult a meta. Nos ez a hétre ismételten változott, azonban visszatértünk a régi kerékvágásba. A Demon Hunter a leggyakrabban választott Class bő 3 százalékot javulva egy héttel ezelőtthöz képest, második a Hunter, mely közel 3 százalékot esett, harmadik pedig továbbra is a Rogue nagyjából 1.5%-os esés mellett.

Kezdünk tényleg visszatérni a nerfek előtti metához: mivel a Demon Hunter a leggyakoribb, így az ellenszere, a Warrior is egyre többször bukkan fel: bő 3 százalékot javult, ahogy a Druid is. A Paladin-Shaman kettős pedig kezd visszatérni oda, ahol korábban is voltak: a süllyesztőbe.

A legjobb paklik

Az Aggro DH ugyan minimálisan kevesebbszer nyer (de ez tényleg csak pár tized százalék az előző héthez képest), immáron a legnépszerűbb és legjobb ismét. A Control Warrior a semmiből került fel a radarra és rögtön tier 1-ig menetelt, az Enrage Warrior és a Highlander Hunter fért még be a legfelsőbb régióba – a Highlander Mage esett ki ezúttal.

A deckeket ezen az oldalon érhetitek el!

Matchupok

Nem meglepő a Control Warrior emelkedése: az EVIL Quartermaster-Sword and Board kettőse kifejezetten erős Demon Hunter ellen, tekintve, hogy utóbbi a lényei nagy részét megoldja és még armort is ad, míg előbbi minimum egy jó cserét engedélyez, de a 3 armor és a lackey is kulcs: többek között ezen két lap miatt bőven nem csak passzról szólnak az első körök. Ha a Warrior népszerűsége tovább nő, akkor átalakulhat a meta és könnyen a DH uralmának végét okozhatja.

New card - EVIL Quartermaster : hearthstone

File:Sword and Board(210788).png

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva