Egyéb

Óriási akcióval kerültek vissza a Steambe az EA játékai, de ez még nem minden!


Nem csak a játékait költözteti az EA.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy valójában azért sosem fordítottak teljesen hátat a platformnak, viszont miután a kiadó saját boltja, az Origin 2011-ben megnyílt, komolyan leredukálták a Steamen is megvásárolható játékok számát. Így majd egy évtizednyi kihagyás után visszakerülnek az Electronic Arts játékai a Steam kínálatába, amiket most egészen remek akciókkal ünnepelnek meg.

Az akció keretében olyan játékokhoz juthatunk egészen nyomott áron, mint a remekül újrarázott Burnout Paradise Remastered (4.99€ – kb. 1700 ft), a Mirror’s Edge Catalyst (9.99€ – kb. 3300 ft), az Unreavel 12 (9.99€ – kb. 3300 ft), vagy több Need for Speedrészhez. (Az összes akciót ITT csekkolhatjátok le.)

Ez viszont még nem minden, ugyanis az óriáskiadó a közeljövőben az előfizetéses rendszerét, az EA Accesst is szeretné átköltöztetni Steamre, ahol a tervek szerint az eddigieknél is több és jobb opciókkal fognak szolgálni az előfizetők számára. 

Ez akár azt is jelentheti, hogy sem az Origin, sem az EA Access nem hozta az elvárt számokat és a kiadó a több előfizetés reményében kötözik tulajdonképpen a “rivális” platformra. Messzemenő következtetéseket azért nem érdemes még ebből levonni, de könnyen előfordulhat – ha a váltás is zökkenőmentes lesz -, hogy a jövőben az Origin, mint különálló bolt teljesen megszűnik, vagy ahogyan az előfizetéses szolgáltatásuk, a Steam részeként működhet majd tovább.

Ez a döntés mindenesetre a kizárólag üzleti érdekeket előtérbe helyező EA részéről különösen meglepő.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva