Call of Duty

Valós felvétel volt a kiszivárgott Call of Duty Cold War játékmenet videó!


Nagyon úgy tűnik, hogy tényleg a legújabb Call of Duty-ból származott a kiszivárgott videó.

A Call of Duty sorozat történelmében ezidáig több dolog is biztos volt; minden évben jön egy újabb epizód, amiket nagyjából megegyező időpontokban jelentik be és jelennek is meg. Idén viszont több dolog komolyabban bezavart ebbe a megszokott rendbe.

Az ingyenes Warzone megjelenése és óriási sikere arra sarkallja a fejlesztőket, hogy a battle royale módban vezesse fel a következő epizódot, mivel így az eddigieknél is több játékost lehetnek képesek meggyőzni a vásárlásról. Közben viszont nyakunkon a konzolgeneráció váltás is, a Playstation 5 Reveal eseménye pedig véletlenül egybecsengett a Modern Warfare/Warzone új szezonjának kezdetéve. Nem meglepő, hogy több pletyka szól arról, hogy a Sony bemutatóján fogják bemutatni a 2020-as Call of Duty-t.

Ezeket viszont az amerikai tüntetések miatt kénytelenek voltak bizonytalan ideig elodázni, így a játékosok további várakozásokra kényszerültek.

Eltolták a Season 4 startját az amerikai események miatt!

Ez az időszak bőven elegendő volt ahhoz, hogy a leakerek is belevessék magukat a munkába, így a napokban egyiküknek sikerült egy korai játékmenet videót is közzétenni a még készülő, de hamarosan megjelenő új játékból. Ugyan mindenki felhívta rá a figyelmet, hogy a felvétel nemhogy rossz minőségű és csupán egy korai (valószínűleg pre-alpha) állapotú gameplay anyagot tartalmaz, de könnyen lehet, hogy még csak nem is valódi.

Több népszerű CoD videós készített már mélyebb elemző videót, ezek közül a legajánlottabb talán TheXclusiveAce anyaga, aki remekül összefoglalja, hogy nagy eséllyel mire számíthatunk (már ha számíthatunk egyáltalán bármire egy ilyen minőségű anyag alapján).

A videós is kiemeli, hogy jobb erős fenntartásokkal kezelni ezt, mivel valóban egy rossz minőségű felvételről van szó, a fordulat viszont csak ezután jött, méghozzá magától az Activision-től.

A kiadó ugyanis copyright jogokra hivatkozva egyre másra tiltatja le a kiszivárgott felvételt kicsit is tartalmazó videókat, ezzel tulajdonképpen elismerve annak tartalmának valódiságát.

Egy pre-alpha játékmenetből persze kár lenne kiindulni, viszont komoly lehetőséget ad arra, hogy pontosabban jósolhassuk meg a már biztosan hidegháborús időkbe kalauzoló epizód tartalmát. És a találgatások bizony be is indultak, és egyre-másra valószínűbb, hogy valaki már bele is trafált bizonyos részletekbe.

Hamarosan mindenre fény derül, most viszont – az amerikai események miatt is – türelemmel kell lennünk, mivel egyelőre még nincsen hivatalosan kitűzött időpont sem a szezon új startjára, sem a következő rész bemutatójára.

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva