Hearthstone

Kikapcsolódásra vágysz, unod már a tryhardolást és Shamanoznál? Akkor ez a pakli neked való!


Deck ajánlónk következik.

A legutóbbi VS data meta jelentésben már olvashattatok arról, hogy a Shaman konkrétan a radaron sincs szinte (a class lebontásonkál fel se tüntették) olyan szinten rossz:

Thrall-Uther a süllyesztőben, Illidan a csúcson: visszatértünk a régi metához, semmit nem értek a nerfek

Ez viszont azt jelenti, hogy se vele, se ellene nem nyomjuk túl gyakran, vagyis ha már unja valaki a metát, és egy kifejezetten szórakoztató paklira vágyik (és mondjuk el is érte a kívánt rankot/nem foglalkozik vele), annak a Totem Shamant nyugodt szívvel tudjuk ajánlani. Lássuk a HSReplay szerinti legnépszerűbb listát!

Kód: AAECAaoIAA+BBL4G4AbwB8aZA52jA9qlA/mlA/2nA7WtA7atA/muA5a5A5i5A96+AwA=

A pakliról röviden: tempó deckről van szó, mely nem meglepő módon a totemjei és annak szinergiái miatt tud nyerni. A két fő motorunk az EVIL Totem és a Mana Tide Totem: ezeket kell minden áron bevédeni (és jó ütemben letenni, hogy ne haljanak meg lehetőleg egyből), melyhez egy rakás eszközünk van – pont ezen két lap és az egyéb szinergiák miatt vicces a pakli. Buffolhatjuk az életüket Totemic Might-Beaming Sidekick vagy éppen Storm’s Wrath lapokkal, beduplázhatjuk őket Splitting Axe és Totemic Reflection segítségével, illetve ők lesznek a finisherek is gyakran a Totemic Surge, Flametongue Totem és egyéb lapok (akár egy Marshspawnból felfedezett varázslat) segítségével.

A HSReplay szerint egyébként közel 51%-os győzelmi rátája van, ezzel tier 2-ben tanyázik a pakli, azonban nyilvánvalóan nagyon kicsi a minta (illetve a VS jelentésében is láthatjuk, hogy minél feljebb megyünk rankok terén, annál kevésbé hoz bárki Shamant). Épp emiatt csak saját felelősségre kraftoljátok: hála a jó égnek 2240 dustos költségével azért nagyot nem lehet bukni, az egyik legolcsóbb pakli a játékban.

Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva