BoardGame

Terem még ez a pénzfa – érkezik a szuperdobozos Mars


A 3⃣d-s lerakókkal sokkal jobban kinézni a terraformálás.

A világ egyik legsikeresebb társasjátékát készítő Fryxgames határozott kijelentése volt, hogy a tavaly ősszel megjelent Hatalmi játszma volt az utolsó kiegészítő, ami megjelent a játékhoz. Ez már amúgy az ötödik volt az alapjáték 2016-os megjelenése után. ’17-ben jött a Hellas & Elysium két új játéktáblával, illetve a Következő állomás: Vénusz. A következő évben a játékot gyorsító A kezdetek című és a Távoli gyarmatok érkezett.

A játék elképesztő, és – úgy tűnik – egyáltalán nem lankadó népszerűségét azonban botorság lenne kihasználni, pláne, hogy az, amivel most kihasználják, pontosan találkozik a rajongók igényeivel. A kiadó Stronghold Games hamarosan induló Kickstarter-kampányban a Terraforming Mars Big Box + 3D Tiles cím alatt egy afféle szuperdobozos verzióra gyűjtenek, és ne legyen kétségünk, hogy pillanatok alatt össze fog jönni a pénz.

Ami egyébként nem tudni, mennyi, de az biztos, hogy a projektnek már van közel 5000 követője. A dobozban 90 darab spéci, háromdés “lapkát”, vagyis helyesebben lerakót (várost, erdőt, bányát stb.) és jelölőt kapunk, és ilyeneket eddig is rengeteg játékos készített magának. A marsos Facebook-csoportokban sem telik el hét, hogy valaki ne posztolná büszkén, mi mindent csinált háromdényomtatóval. További részletek a szuperdoboz tartalmáról egyelőre nincsenek, de reméljük, lesznek promó-akciókártyák is!

 

 

 

Elindultunk a Társasjáték-podcast – A játék nem játék sorozatunkkal!

“Üljünk asztal köré, érjünk hozzá dolgokhoz”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva